Μεγάλη αποκάλυψη: Να ποιοι πληρώνουν τις «χατζάρες» των ισλαμιστών σφαγέων της ISIS!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε σapokalypsiυνέντευξή του στο CNN ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας, Πρίγκιπας Alwaleed bin Talal, μιλάει για την ισλαμιστική δολοφονική οργάνωση ISIS. Φυσικά δεν αναφέρει ότι η χώρα του είναι μεταξύ των χορηγών των ισλαμιστών μακελάρηδων, ούτε ότι ο ίδιος και οι συμπατριώτες του πανηγύριζαν μετά την πτώση των Δίδυμων Πύργων.

Ο Πρίγκιπας επαναλαμβάνει το γνωστό τροπάριο που θέλει τη Δύση υπεύθυνη για όλα τα δεινά των μουσουλμάνων. Δεν φταίνε εκείνοι που χρηματοδοτούν και στηρίζουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά ο δυτικός πολιτισμός που δεν μπορεί να κατανοήσει και να αποδεχθεί την βίαιη ισλαμική νοοτροπία τους. Ισχυρίζεται ότι η ISIS αποτελεί δήθεν απειλή για τη χώρα του, αλλά παρόλα αυτά δηλώνει ότι δεν θα την πολεμήσουν ευθέως…Με λίγα λόγια δεν θα την πειράξουν καθόλου. Εύλογο και αναμενόμενο, αφού είναι δικό τους δημιούργημα!

https://www.youtube.com/watch?v=UaYwKlZ7Gx0
Ποιος είναι όμως ο Πρίγκιπας Alwaleed bin Talal;

Ο Πρίγκιπας δεν είναι ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος. Προέρχεται από μία εκ των πλουσιότερων και ισχυρότερων οικογενειών της Σαουδικής Αραβίας και είναι ανιψιός του βασιλιά Αμπντάλα. Ο Alwaleed κατέχει μετοχές σε διάφορα διεθνή ΜΜΕ, ενώ κατέχει τεράστια ακίνητη περιουσία σε χώρες της Δύσης και κυρίως στο Λονδίνο. Ιδρυτής του κολοσσού Kingdom Holdings, μέσω του οποίου επενδύει σε ξενοδοχεία, ακίνητα και μετοχές ο 59χρονος πρίγκιπας θεωρείται ο Άραβας με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Το 2008 ο πρίγκιπας κατηγορήθηκε για το βιασμό μίας 20χρονης Ισπανο-γερμανίδας, ονόματι Σοράγια. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 Αυγούστου του 2008 στην Ίμπιζα, στο πολυτελές γιοτ που είχε νοικιάσει ο Αlwaleed «TURAMA». O πρίγκιπας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υπό την επήρεια ναρκωτικών, συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια με 30 άνδρες και γυναίκες. Η Σοράγια διασκέδαζε σε ένα από τα κοσμικά μπαρ της περιοχής, όπου την εντόπισαν δύο γυναίκες της συνοδείας του Αlwaleed. Αφού τη νάρκωσαν, την μετέφεραν στο γιοτ της ακολασίας. Η κοπέλα ήταν σχεδόν αναίσθητη όταν ο κατά τ” άλλα πιστός μουσουλμάνος ικανοποίησε επάνω της τις πιο αρρωστημένες του ορέξεις. Μερικές ώρες αργότερα η 20χρονη ξύπνησε από το λήθαργο με φοβερούς πόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων…Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ωστόσο ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος αρνήθηκε να παραστεί στη δίκη και να δώσει δείγμα DNA, κάτι που θα αποδείκνυε την δήθεν αθωότητά του. Τελικά η υπόθεση κουκουλώθηκε λόγω «έλλειψης» στοιχείων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ