17/05/2021

Απίστευτο- Η γυναίκα του Ακη απειλεί τους εργαζόμενους στο Ψυχιατρείο!

τσοχατζοπουλος οπλο
 
 
Τηνπροκλητική συμπεριφορά της Βίκυς Σταμάτη απέναντι σε εργαζόμενους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαϊτειο» όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους δέκα μήνεςξεσκπεάζει  ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ΕΣΥ Αττικής (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ).
Σύμφωνα με αυτήν, δεν ισχύουν τα όσα ανέφερε σε δελτίο τύπου ο συνήγορός της, κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, περί «λεκτικής και σωματικής

 
επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους» προς τη νοσηλευόμενη πελάτισσά του. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ασκούν τα καθήκοντά τους υπό τις απειλές της κυρίας Σταμάτη για κατάθεση μηνύσεων και διώξεων σε βάρος τους.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:
-«Οι δηλώσεις στο Δελτίο Τύπου, περί «λεκτικής και σωματικής επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
-Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό τον φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων.
-Από τις πρώτες ημέρες νοσηλείας η νοσηλευόμενη ζητούσε να έχει στην κατοχή και στο δωμάτιό της διάφορα απορρυπαντικά εξαιρετικά επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους.
– Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο θεράπων ιατρός και η ιατρική ομάδα της κλινικής, είναι ενήμεροι για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά της νοσηλευόμενης.
-Το νοσηλευτικό προσωπικό θα αγωνίζεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και φυσικά δεν θα επηρεαστεί από τους άδικους και άστοχους χαρακτηρισμούς του δικηγόρου της νοσηλευόμενης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ