13/05/2021

Προκλητικές δηλώσεις Ποροσένκο:««Η κατάπαυση πυρός μας βοήθησε να ενισχύσουμε τον στρατό μας»».

Ο Ποροσένκο παραχώρησε αξιόποινες δηλώσεις,οι οποίες μαρτυράνε τα ύπουλα θανατηφόρα τεχνάσματα που κρύβονταν πίσω από την υποτιθέμενη κατάπαυση πυρός.Ο ίδιος παραδέχθηκε πως η κατάπαυση πυρός βοήθησε τον στρατό της Ουκρανίας να ενισχυθεί όλον αυτό το καιρό.

  ««Η Ουκρανία έχει ενισχύσει το στρατό της με την κατάπαυση του πυρός που κηρύχθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στα νοτιοανατολικά της χώρας»», δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πιότρ Ποροσένκο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

por
««Η απόφαση για την ισχύ της  κατάπαυσης πυρός ήταν ιδιαίτερη και ενίσχυσε τον στρατό μας. Έχουμε πάρει ανάσα, αντιμετωπίζουμε τα τραύματα, ενισχύσαμε τον εξοπλισμό μας και τα οχυρωματικά μας έργα. Τα τέσσερα εργοστάσια της Ουκρανίας με τα τεθωρακισμένα λειτουργούν με τρεις βάρδιες για την κάλυψη των αναγκών της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.Είμαστε ισχυρότεροι εδώ και ενάμιση μήνα»»,δήλωσε ο Ποροσένκο.

   Επομένως σύμφωνα με τα λεγόμενα του,καταλαβαίνουμε πως όλο αυτό με την υποτιθέμενη κατάπαυση πυρός,ήταν μία πρόφαση για έναν ισχυρότερο και μεγαλύτερο πόλεμο,στον οποίο θέλει να προχωρήσει η Ουκρανία.Βέβαια οι ”φίλοι” μας οι Δυτικοί που εναντιώθηκαν στην Ρωσία και της έριξαν ευθύνες πως εμπλέκεται στα θέματα της Ουκρανίας,δεν σχολιάζουν καν τις πολεμικές δηλώσεις του Ποροσένκο.Ο οποίος κατά τα άλλα παρουσιαζόταν ως ο μεγάλος ειρηνοποιός τον τελευταίο καιρό,από την πλειψηφία των δυτικών μέσων,παρά τα μεγάλα εγκλήματα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ