Στην κρεμάλα ο ισλαμιστής γενοκτόνος του Μπανγκλαντες. Ο δοσίλογος του Πακιστάν που κατέσφαξε 3 εκ. συμπατριώτες του και νυν δουλέμπορος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

nizamΜε μία απόφαση – σταθμό πριν από λίγο, το ειδικό δικαστήριο του Μπαγκλαντές καταδίκασε σε θάνατο τον σφαγέα – ηγέτη του ισλαμικού κόμματος κρίνοντας τον ένοχο για τις κατηγορίες γενοκτονίας, βασανιστηρίων, βιασμών, εσχατης προδοσίας κλπ.

Ο ισλαμιστής δολοφόνος είχε συνεργαστεί με τον Πακιστανικό στρατό κατά την διάρκεια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του Μπανγκλαντές, που είχε ως αποτέλεσμα την γενοκτονία 3 εκατομμυρίων αθώων, τον βιασμό 200 χιλιάδων γυναικών, βασανιστήρια, πλιάτσικο κλπ.

Ο Motiur Rahman Nizam, εν ενεργεία πρόεδρος του ισλαμικού κόμματος του Μπαγκλαντές θα οδηγηθεί στην κρεμάλα, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις για τους συνεργούς – συνεργάτες του που αντιμετωπίζουν και αυτοί βαρύτατες κατηγορίες, ενώ ακόμα και σήμερα δραστηριοποιούνται στο δουλεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών και άλλα “ευσεβή” σπορ.

Καλό θα είναι οι Ελληνικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα τους “συνδέσμους” του στην Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στο δουλεμπόριο, όπως είχαν κάνει μία θρασύτατη εμφάνιση μετά τα γεγονότα στην Μανωλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ