Απίστευτα γεγονοτα στο περιβόητο κολέγιο Αθηνών, στην σκιά του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141123093659

Εκτος ελέγχου η κατάσταση…
Σύμφωνα με αξιόπιστη μαρτυρία, στο κολέγιο Αθηνών έγινε εκδηλωση για το Πολυτεχνείο.
Στα δρώμενα της ημέρας, υπήρχε και ομιλια καθηγητή, με θεμα την πορεια της μεταπολίτευσης. Άρχισε λοιπον ο άνθρωπος να εξιστορεί τις εναλλαγές πρωθυπουργών και κυβερνήσεων. Κάποια στιγμή φτάνει η αφήγηση στην κυβερνηση Μητσοτακη και ο καθηγητης αναφέρει τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστες της πτώσης της.
Έλα μου όμως που στο μαθητικό ακροατήριο υπήρχε γόνος της “μιας πλευράς” και εγγονός της “άλλης”! Ο ένας φέρεται να διέκοψε την αφήγηση του καθηγητή υπερασπιζόμενος τον πρωταγωνιστή συγγενή του, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον συγγενή του ετέρου πρωταγωνιστή και να μετατραπεί η διάλεξη σε πεδίο σφοδρότατης αντιπαράθεσης!
Εντάξει, δεν ειναι και πρωτοφανές μαθητές να υπερασπίζονται τα πεπραγμενα των προγόνων τους.
Αυτο που φαίνεται αδιανοητο ειναι να βρεθούν στην μπούκα ο καθηγητης που έκανε την διάλεξη και ο διευθυντής. Ελπίζουμε αυτο να μην ισχύει. Διότι απλούστατα έτσι καταστρέφεις ενα παιδί, με αυτη τη νοοτροπία του “εγώ είμαι ο γ***ω”.
Το δις εξ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Αλλά επίσης, “εχει ο καιρός γυρίσματα” και “ψευτομαγκιές γονέων παιδευουσι και ουχί εκπαιδεύουσι τα τέκνα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ