Οι τζιχαντιστές στην Συρία κάνουν χρήση του σκευάσματος Captagon

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ τα Δυτικά ΜΜΕ και τα ΜΜΕ του Κόλπου δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές τρέφονται κυρίως με την ανάγνωση του Κορανίου,επιληπτικές κρίσεις στην Συρία αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα οι ισλαμιστές κάνουν χρήση του σκευάσματος Captagon.

arton183119-ad755

 Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατέσχεσε μέσα σε διάστημα δύο ημερών ένα αυτοκίνητο γεμάτο με δισκία Captagon και ένα φορτηγό δεξαμενόπλοιο που μετέφερε έναν τόνο του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Το Captagon(υδροχλωρική φενετυλλίνη) είναι μια αμφεταμίνη που προκαλεί ευφορία και μουδιάζει τον πόνο.Αναμιγνύεται με άλλες ουσίες όπως το χασίς,συνδυασμός που αποτελεί τη βασική διατροφή των τζιχαντιστών.Οι χρήστες που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι ισλαμιστές,δεν αισθάνονται δυστυχία ούτε και τη δυστυχία που προκαλούν στους άλλους.Ως εκ τούτου είναι σε θέση να διαπράξουν όλα τα είδη φρικαλεοτήτων,γελώντας.

Το Captagon παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 2011 από ένα εργαστήριο του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία και παράγεται πλέον σε όλη την Μέση Ανατολή,συμπεριλαμβανομένου και του συριακού εδάφους.

Πηγή:R.Voltaire

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ