Εκτάκτως «ειδική αποστολή» της κυβέρνησης στο Παρίσι υπό τον Χαρδούβελη για να παρακαλέσουν όλοι μαζί την τρόικα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

xardouvelis«Ειδική αποστολή» στο Παρίσι στέλνει η κυβέρνηση προκειμένου να πείσει την τρόικα να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η αποστολή αποφασίστηκε χθες, Κυριακή, με το Υπουργείο Οικονομικών να επιβεβαιώνει την επίσκεψη Χαρδούβελη στο Παρίσι μετά το δημοσίευμα του δικτύου Bloomberg.

Το Παρίσι φυσικά και δεν είναι τυχαία επιλογή, καθώς εκεί βρίσκεται η ευρωπαϊκή έδρα του ΔΝΤ, με διευθυντή τον Πολ Τόμσεν!

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, η σχετική απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ. Σημειώνεται, ότι και χθες υπήρξε νέα αποστολή στοιχείων από την ελληνική πλευρά προς τους δανειστές, έπειτα από συνεχείς συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου και υπό τον πρωθυπουργό.
«Στο Παρίσι πάμε να “κλείσουμε” την αξιολόγηση και να συμφωνήσουμε την επόμενη μέρα» αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

Στη συνάντηση θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Τάσος Αναστασάτος και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Μανώλης Μαματζάκης (βρίσκεται ήδη στο Παρίσι).

Στην αντιπροσωπεία που θα μεταβεί στο Παρίσι θα συμμετέχουν και οι Χ. Πρωτόπαππας και Κ. Περιακάκης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ