Άντε Ερντογάν! Ποιός περιμένει μέχρι τον Αύγουστο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον κύριο τα γράφαμε εδώ και καιρό όταν κάποια ιδεολογικά αδελφάκια του έκαναν την πάπια. Τώρα βέβαια που είδαν ότι η πλάκα τους έκοβε ψήφους, θυμήθηκαν και αυτοί τις αντεθνικές θέσεις του Τρεμόπουλου.

Εμάς δεν μας πειράζουν οι αντεθνικές θέσεις. Στον καπιταλισμό ο καθένας επιλέγει πως θα κερδίσει το ψωμί του ανάλογα με την αντοχή στομάχου που διαθέτει. Μια ομοφυλόφιλη νιφίτσα πχ έχει άλλες ηθικές αντοχές από έναν οικογενειάρχη προλετάριο. Εμάς μας ενδιαφέρει το οικολογικό έγκλημα που επωάζεται στις αγκαλιές Τρεμόπουλου και σχετίζεται με τη γενοκτονία της Ελληνικής και Βουλγαρικής Θράκης. Πως αλλιώς εξηγείται η επιμονή του κυρίου να μην εγκατασταθούν πόντιοι στη Θράκη; Μόνο η Εργένεκον και το Τουρκικό βαθύ κράτος θα μπορούσαν να εκφράσουν τέτοια θέση.

“Σφοδρή σύγκρουση στους Οικολόγους Πράσινους για τα κατορθώματα Τρεμόπουλου”

CEA4CEA1CE95CE9CCE9FCEA0CE9FCEA5CE9BCE9FCEA3
“Χαμός αυτήν την ώρα στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην Κολοκορώνη.

Χοντρός πλακωμός, έχει πέσει πρόταση μομφής κατά Τρεμόπουλου από την αντι-Κον Μπεντίτ τάση του κόμματος.

Το καταλογίζουν αλαζονεία, εμγάλη καθυστέρηση να απαντήσει αφού οι καταγγελίες για… αντεθνικές θέσεις “έπαιζαν” ενάμισθ μήνα στα blogs, χοντράδες στη συνέντευξη στα ΝΕΑ εχθές, παραδοχή ότι είπε επανηλειμμένως ψέμματα (στον Σταύρο Θεοδωράκη δηλώνει ευθαρσώς ότι συμφώνησε να μετονομασθεί η Αγίου Παύλου σε οδό Ατατούρκ, ενώ σε χίλια blogs είναι το βίντεο του Αντιφωνητή και το copy της Οικοτοπίας που αποδεικνύουν ότι είπε ψέμματα ότι συμμάχησε το 1990 με τον Ντεντέ της μειονότητας και είχε ζητήσει να μην εγκατασταθούν Πόντιοι στην Θράκη) και ακόμη το κρύψιμο κάτω από το χαλί των ευημερούντων οικονομικών της Αντιγόνης που είναι αντιπρόεδρος και το χρήμα -24.000 Ευρώ, σύμφωνα με http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_4711.html,- που εισέπραξαν από Βγενόπουλο – Marfin οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ο συσχετισμός είναι οριακός, η νύχτα για γερά νεύρα, καθώς 3 υποψήφιοι έχουν απειλήσει με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ