Δημοκρατία έχουμε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141129091550γραφει ο αρισταρχος
Λοιπόν, τα παίρνω από την αρχή τα πράγματα. “Φίλε” Άδωνη. ΅ Είπες, με ερωτηματικό(κι αυτό το θεώρησες τεράστια διπλωματική… ρητορία!), τον παρουσιαστή του Αντένα Παπαδάκη. “Τι είσαι, Στάλιν; ” Τότε τα πήρε ο Παπαδάκης και σε αποκάλεσε γελοίο!” Εσύ απάντησες γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη διπλωματική σου “εξυπνάδα” “μα δεν σε αποκάλεσα έτσι. Ρώτησα απλά αν είσαι Στάλιν” Το συμπλήρωμα ” το γελοίο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ” ή κάπως έτσι.
Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ντεκλαρέ. Μα… γίνομαι. Αν όμως ψήφιζα, και με δεδομένο το περίπου 30% των ψηφοφόρων (σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων) που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και άρα περίπου 3εκατομ. Ελλήνων μας αποκαλείς εσύ, το θαρσυμοιράκιον , γελοίους! Διό και εξανέστη ο φίλος Παπαδάκης.
Τελικά η πολιτική σου απομόνωση από τον αντίπαλο(και εκ μέρους του αντιπάλου ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να σου έκανε μεγάλο στραπάτσο στην όλη σου εκμαυλιστική πολιτική συμπεριφορά. Τώρα το μόνο που έμεινε, η πολιτική σου αποστείρωση από όλα, ακόμη και από τα οικεία κανάλια. Όσο σε χρειάζονται σε στύβουν, μα σα στεγνώσεις ούτε τα μανταλάκια δεν σου χαρίζουν.
Και αρπάζοντας το δεδομένο του Παπαδάκη(ότι δηλαδή είσαι γελοίος. Δεν το είπα εγώ αλλά εκείνος) κατ’ επέκταση θα πρέπει να είναι γελοίοι και αυτοί οι 50.000 followers που ανέφερες στο twitter. Όμως στο λέω, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Μη ναρκισσεύεσαι τόσο.
“Φίλε” ‘Αδωνη, και η πολιτική θέλει τόλμην και αρετήν. Και πάνω από όλα σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Δημοκρατία έχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να καθυβρίζεις ότι δεν σου κάθεται.

http://aienaristeyein.com/2014/11/29/γελοίοι-και-γελοιότητες/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ