Βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μανωλας

Άθλια παιχνίδια παίζονται το τελευταίο διάστημα σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ. Κύκλοι που στόχο έχουν την μόνιμη ανακατωσούρα στο στράτευμα προπαγανδίζουν κατά του αρχηγού του.

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης

Εύκολος στόχος βλέπετε και κατάλληλη η χρονική στιγμή λόγω πιθανών εκλογών. Κακά τα ψέματα, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ακόμα και απο αυτούς που δεν πολυσυμπαθούν τον Χρήστο Μανωλά, ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ηγέτη.

Άριστος Αξιωματικός, μορφωμένος, πολύγλωσσος, καλλιεργημένος και προπάντων άνθρωπος. Χαίρει της εκτίμησης όλου του προσωπικού του και εμπνέει σεβασμό για τον επαγγελματισμό και το θάρρος του. Δεν είναι κομματικό όργανο κανενός και δουλεύει για το καλό της υπηρεσίας, της πατρίδας και των στελεχών του.

Έτσι ήταν πάντοτε ο Μανωλάς. Από εύελπις του 1976 μέχρι Αρχηγός του στρατού το 2014, δεν είναι αγκυλωμένος και γαντζωμένος απο τις καρέκλες. Δεν έχει το άγχος αν θα παραμείνει χρόνια στη θέση και αν θα γίνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή αν θα αποστρατευθεί αύριο το πρωί. Μιλάει ανοιχτά στους υπουργούς βάζοντας μετά τη πατρίδα του, το προσωπικό του.

Προσπαθεί να δώσει ό,τι μπορεί στα στελέχη του που τους έχει τσακίσει ένα αδηφάγο και άδικο πολιτικό σύστημα. Ολα αυτά όμως ενοχλούν. Ενοχλούν και μάλιστα αυτούς που δεν κάνουν τίποτε άλλο απο το να κουτσομπολεύουν και να προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους άνομους κανόνες της πολιτικής θολοκουλτούρας που μας κατέστρεψε. Έβαλαν λοιπόν στόχο να αποστρατεύσουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Γιατί φοβούνται τους άριστους. Θέλουν μόνο τους φελλούς για να περνάνε τα παιχνίδια τους. Και ο Αρχηγός Μανωλάς είναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Αρχηγοί αυτού του βεληνεκούς βγαίνουν κάθε εκατό χρόνια. Σενάρια επί σεναρίων για ενδεχόμενη αποστρατεία ενός ακόμα Αρχηγού του ΓΕΣ λόγω πιθανής αλλαγής κυβέρνησης, άνθρωπος του Αβραμόπουλου και άλλα τέτοια.

Προειδοποιώ μερικούς περίεργους τύπους ότι τέτοια παιχνίδια δεν θα περάσουν. Αφήστε ήσυχο τον Αρχηγό να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός την ξέρει καλύτερα απο τον καθένα και μην προπαγανδίζετε αποστρατείες και κόλπα για να τον λυγίσετε. Ο Χρήστος Μανωλάς δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια και προπάντων δεν λυγίζει. Το τελευταίο είναι συμβουλή. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΩΛΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ