Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

papageoΝέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, απέστειλε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά πως είναι «εξιλαστήριο θύμα» και σημειώνοντας πως έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Άρειο Πάγο.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος έγραψε τη νέα επιστολή με αφορμή πληροφορίες στον Τύπο «ότι κατετέθη επιτέλους η θέση του προέδρου του πενταμελούς Εφετείου και εδόθη στους δύο φέτες που πρότειναν να κηρυχθεί απολύτως αθώος, για να καταγράψουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον αντίλογό τους».

Στη συνέχεια αναφέρει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντιληφθούν οι πάντες την αλήθεια ότι «άδικα και χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο καταδικάστηκε σε ισόβια πρωτοδίκως και εν συνεχεία σε δωδεκαετή κάθειρξη ο επί 12ετία δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι άδικα σπιλώθηκε το όνομά του, ότι άδικα βρίσκετααι εδώ και 21 μήνες στη φυλακή, ότι η εναντίον του απόφαση ήταν μια απόφαση σκοπιμότητας, ότι είναι εξιλαστήριο θύμα».

«Ελπίδα μου ο Άρειος Πάγος», καταλήγει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ