Το εγχειρίδιο της ισλαμιστικής ανωμαλίας: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνει ένας μουσουλμάνος με τις σκλάβες του σεξ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ισλαμοφονιάδες της ISIS είναι πάνω από όλα «τυπικοί» και «νοικοκύρηδες». Έτσι εξέδωσαν ένα εγχειρίδιο, με ερωτήσεις και απαντήσεις, ώστε ο κάθε μακελάρης να γνωρίζει με ακρίβεια τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται όσον αφορά στην υποδούλωση των γυναικών…

Το εγχειρίδιο κυκλοφόρησε ως απάντηση στην «αναταραχή» που προκλήθηκε το καλοκαίρι έπειτα από πολυάριθμες μαρτυρίες , οι οποίες ανέφεραν ότι οι ισλαμοφασίστες της ISIS αιχμαλώτιζαν γυναίκες Γεζίντι και τις χρησιμοποιούσαν ως σκλάβες του σεξ. Στο κείμενο, το οποίο είναι γραμμένο με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι οι ισλαμιστές επιτρέπεται να έχουν σεξουαλικές επαφές με «άπιστες» σκλάβες, συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων κοριτσιών, ότι έχουν το δικαίωμα να τις κακοποιούν αλλά και να τις εμπορεύονται.

εγχειριδιο

Ενδεικτικά κάποιες από τις απορίες των ξαναμμένων μουσουλμάνων και οι απαντήσεις των φωστήρων της ISIS

Ερώτηση: Είναι επιτρεπτό να αιχμαλωτίζεις μια γυναίκα;

Απάντηση: Ναι, εφόσον είναι άπιστη. Οι άπιστες (μη μουσουλμάνες) μπορούν να αιχμαλωτίζονται και στη συνέχεια να διανέμονται στους πιστούς από τον ιμάμη.

Ερώτηση: Μπορούν όλες οι άπιστες να αιχμαλωτίζονται;

Απάντηση: Οι δάσκαλοι του Ισλάμ δεν κάνουν καμία διάκριση όσον αφορά τη θρησκεία της γυναίκας που μπορεί να υποδουλωθεί. Υπάρχει μόνο μια διαφωνία σχετικά με την αιχμαλωσία των γυναικών που έχουν αποστατήσει από το Ισλάμ.

Ερώτηση: Είναι θεμιτό να έχει κάποιος σεξουαλική επαφή με μία αιχμάλωτη γυναίκα;

Απάντηση: Ναι, επιτρέπεται. Ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος είπε ότι οι πιστοί πρέπει να κρατούν την αγνότητά τους, εξαιρώντας τις συζύγους, τις αιχμάλωτες και τις σκλάβες που ανήκουν στον καθένα.

Ερώτηση: Είναι θεμιτό να έχει κάποιος σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα αμέσως μετά την αιχμαλωσία της;

Απάντηση: Αν η αιχμάλωτη είναι παρθένα, ο αφέντης της μπορεί να κάνει σεξ μαζί της αμέσως μετά την αιχμαλωσία της. Αν δεν είναι, τότε θα πρέπει πρώτα να καθαρίσει την περιοχή των γεννητικών της οργάνων.

Ερώτηση: Επιτρέπεται η πώληση μιας σκλάβας;

Απάντηση: Μπορείτε να αγοράζετε, να πουλάτε ή να χαρίζετε ως δώρο μια αιχμάλωτη. Είναι απλά μία ιδιοκτησία, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Ερώτηση: Επιτρέπεται να χωρίζεις τα παιδιά από τη μητέρα κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας;

Απάντηση: Δεν επιτρέπεται, εκτός και αν τα παιδιά είναι πλέον ανεπτυγμένα και ώριμα.

Ερώτηση: Αν δύο ή περισσότεροι άνδρες κατέχουν από κοινού μια σκλάβα μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της;

Απάντηση: Όχι, δεν επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με σκλάβα που δεν σου ανήκει εξ΄ολοκλήρου. Θα πρέπει να αγοράσεις το μερίδιο του άλλου συνιδιοκτήτη για να κάνεις σεξ μαζί της.

σκλαβες

Ερώτηση: Αν η αιχμάλωτη μείνει έγκυος, μπορεί να πωληθεί;

Απάντηση: Αν γεννήσει το παιδί, δεν επιτρέπεται να πωληθεί.

Ερώτηση: Τι γίνεται αν ο ιδιοκτήτης μιας σκλάβας πεθάνει;

Απάντηση: Διανέμεται ως μέρος της περιουσίας του. Ωστόσο, αν κληροδοτηθεί σε περισσότερους από έναν κληρονόμους, δεν επιτρέπεται να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της.

ισις

Ερώτηση: Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με σκλάβα που δεν έχει μπει στην εφηβεία;

Απάντηση: Επιτρέπεται εφόσον είναι κατάλληλη για επαφή.

Ερώτηση: Επιτρέπεται να αγοράσεις δύο αδερφές ως σκλάβες;

Απάντηση: Ναι, αλλά δεν επιτρέπεται να έχετε σεξουαλική επαφή και με τις δύο ταυτόχρονα.

Ερώτηση: Επιτρέπεται να δέρνεις μια σκλάβα;

Απάντηση: Το ξύλο επιτρέπεται ως μέσο πειθαρχίας αλλά όχι ως μέσο ευχαρίστησης. Επίσης, απαγορεύεται να την χτυπήσετε στο πρόσωπο.

Hellasforce

ΔΗΜΟΦΙΛΗ