Τι είπαν Καμμένος -Νίκος Παππάς στη Βουλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

καμμενος
 
Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης συνάντηση στη Βουλή με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ είπε ότι ο κ. Καμμένος «διασταυρώθηκε» με τον κ. Παππά στη Βουλή και είχαν

«ολιγόλεπτη συνομιλία» κατά τη διάρκεια της οποίας «αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για την πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
«Συμφώνησαν να έχουν συνάντηση οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να οριοθετηθούν με σαφήνεια όλα τα διαδικαστικά των κρίσιμων ψηφοφοριών» πρόσθεσε.
Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Κουμουνδρούρου επιδιώκουν να διασφαλίσουν ότι κόμματα και ανεξάρτητοι βουλευτές, που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, δεν θα αλλάξουν στάση.
Η συνάντηση έγινε σε αυτό το πλαίσιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με ανεξάρτητους βουλευτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ