Υμνούν οι Νεοδημοκράτες τον Κώστα Σημίτη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CF83CEB7CEBCCEAFCF84CEB7CF82CEBDCEBFCEBDCF8CCF82Τον μοναδικό Έλληνα πολιτικό που πούλησε κρατικό χρυσό σε καιρό ειρήνης.

Για το χρηματιστήριο δεν τον θεωρούμε υπεύθυνο και συμφωνούμε με τη δήλωση του “ας πρόσεχαν” και “κάποιοι έπαιξαν και έχασαν”. Κάποιοι ψήφισαν και έχασαν θα συμπληρώναμε.

Η πώληση του κρατικού χρυσού όμως, αναλογικά με την απώλεια είναι όσο 100 Siemens ή 2000 Βατοπαίδια. Τα ΜΜΕ δηλαδή θα έπρεπε να αφιερώνουν γι’ αυτό το θέμα περίπου όλο το πρόγραμμα τους. Κουβέντα όμως. Άχνα. Αντίθετα για να τον προστατεύσουν από την ενδεχόμενη δίωξη άρχισαν τα παραμύθια περί προεδρίας της ΕΕ, επιτελικής θέσης στην ΕΕ και λοιπά εξόφθαλμα ψέμματα. Δούλεμα και ψέμμα στο έπακρον. Ούτε κλητήρας κύριοι. Παραμύθια για τους κουτόφραγκους, όπως οι 7000 μονάδες, η ισχυρή Ελλάδα, το σχέδιο Ανάν.

Αντίθετα κάποιοι ετοιμάζουν ελεεινά παιχνιδάκια εις βάρος του θεσμού της προεδρίας. Ας προσέξουν καλά, γιατί ο λαός δεν είναι το προβατάκι του 2002. Το Βήμα ΔΕΝ θεωρείται “σοβαρή εφημερίδα”, το Έθνος είναι πλέον λαθρόβιο, τα δελτία καταρρέουν και η Ντόρα είναι πολιτικά τελειωμένη. Προσέξτε λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ