Ο φόβος της πείνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141213112633

Όλες οι τοποθετήσεις της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ντόπιων και ξένων κεφαλαιοκρατών και των στελεχών της συγκυβέρνησης, που προβάλλουν την “σταθερότητα” και ξορκίζουν τις εκλογές και τις δημοκρατικές αποφάσεις, ενισχύουν την πεποίθηση ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια για την επιβολή μιας “Ιεραρχικής κοινωνίας”. Η προσπάθεια αυτή είναι απόλυτα εμφανής εδώ στην Ελλάδα, αλλά δείγματά της έχουμε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία και η Γαλλία, που έχουν μακρά παράδοση στους Δημοκρατικούς θεσμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ευρωπαϊκή επιτροπή μέσα από παρεμβάσεις της προσπαθεί, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, να καταργήσει λαϊκές κατακτήσεις και να επιβάλλει μέτρα, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και υπέρ των αρχουσών ελίτ.
Βέβαια εδώ στην κοιτίδα της Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού,στην εσχατιά της Ευρώπης, που τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιείται σαν ένα τεράστιο εργαστήριο κοινωνικού πειραματισμού η προσπάθεια επιβολής της “Ιεραρχικής κοινωνίας” ξεπερνά κάθε όριο.Οι εθελόδουλες κυβερνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και η αυθαιρεσία των κυβερνώντων μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου αφού αλλοίωσε τα στοιχεία του ελλείμματος μας έβαλε, χωρίς καμία νομιμοποίηση σε μνημόνιο με την τρόικα και έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου υπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο και έκανε το PSI, που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία, το κράτος πρόνοιας, την Υγεία και την Εκπαίδευση. Τέλος η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου επιδόθηκε σε ένα ντελίριο φασιστικής διακυβέρνησης με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων, με άρνηση συμμόρφωσης με δικαστικές αποφάσεις και με πολλές πλέον αποδεδειγμένες προσπάθειες επηρεασμού της δικαιοσύνης.
Οι ευρωπαϊκές και ντόπιες ελίτ σε συνεργασία με τους εδώ εντολοδόχους τους φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό και τώρα θα προσπαθήσουν να τον εκφοβίσουν, προκειμένου να του επιβάλλουν το σχέδιο τους. Ο George Orwell, που δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τον τίτλο του “Κομουνιστή”, πριν από εξήντα χρόνια είχε προφητικά διατυπώσει ότι “Μια ιεραρχική κοινωνία δεν είναι δυνατή παρά μόνο αν βασίζεται στη φτώχεια και στην άγνοια.”
Τα όπλα του εκφοβισμού και της παραπληροφόρησης, που θα μεταχειριστούν, ξεκινούν από τον “μπαμπούλα” της Δραχμής και θα επεκταθούν έως τα άδεια ΑΤΜ και τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων, συμπεριλαμβάνοντας και όλους τους ενδιάμεσους τρόπους με κοινό παρονομαστή την πείνα.
Στον φόβο της πείνας θα στοχεύσουν προκειμένου να εκφοβίσουν, όμως οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό και ο Ελληνικός Λαός θα θριαμβεύσει και η “αρένα θα γεμίσει αίμα” γιατί έτσι γιορτάζονται οι “Θρίαμβοι” διαχρονικά.
Βλάσης Μανθογιάννης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ