ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣΈκπληκτος ο ελληνικός λαός άκουσε από τα χείλη του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας κυρίου Στουρνάρα να μας μιλά για τον κίνδυνο μαζικής φυγής κεφαλαίων από το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα αλλά και το ενδεχόμενο πιστωτικού γεγονότος στην περίπτωση αθέτησης πληρωμών κατόπιν πολιτικής αλλαγής στη χώρα.
Προφανώς ο κύριος Στουρνάρας δεν έχει αντιληφθεί πως δεν βρίσκεται ακόμη επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών αλλά έχει διοριστεί ως Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.
O ρόλος του κεντρικού τραπεζίτη κύριε Στουρνάρα σύμφωνα με το καταστατικό που ορίζει η ΤτΕ στο άρθρο 2 παράγραφος Ε είναι η εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως την ορίσατε εσείς. Επίσης στο άρθρο 4 του καταστατικού σας επιβάλλει να εφαρμόζετε πολιτικές σύμφωνα με τις εκάστοτε οικονομικές πολιτικές που αποφασίζει η κυβέρνηση όποια και να είναι αυτή. Τα περί πανικού και πιστωτικού γεγονότος και έλλειψης ρευστότητας δεν πρέπει να τα λέτε εσείς ως εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας και είστε υπεύθυνος και υπόλογος γιατί δεν εφαρμόζετε το καταστατικό, αυτό από μόνο του είναι αιτία παραιτήσεως σας.
Μιλήσατε για την μαζική φυγή κεφαλαίων από το τραπεζικό σύστημα χωρίς να παρουσιάσετε κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τις καταγγελίες σας. Οφείλετε άμεσα να δώσετε στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα σας, εάν δεν το πράξετε θα είστε υπόλογος έναντι της δικαιοσύνης του κράτους αλλά και της Γενικής συνελεύσεως της ΤτΕ. Οι πρακτικές και οι λογικές τις οποίες αναφέρεστε λειτουργούν υπέρ συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων και σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού της ΤτΕ πρέπει να υποβάλλετε την παραίτηση σας ή η γενική συνέλευση των μετόχων πρέπει να σας αποπέμψει μια και δεν εφάρμοζετε τους όρους του καταστατικού που ορίζει η ΤτΕ.
eggrafo
eggrafo1
eggrafo2
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ