Ο Καραβέλας πρόθυμος να δώσει τα πάνω απο 45 ονόματα που δωροδόκησε μέσω Siemens

thema4a

Ε, ρε γλέντια που θα κάνουμε. Αρκεί να βοηθήσουν λίγο και οι Γερμανοί. Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και αφορούν στις κινήσεις του Χρήστου Καραβέλα.

 

Λοιπόν, ο Καραβέλας απευθύνθηκε ήδη στην Εισαγγελία του Μονάχου και ζήτησε να δικαστεί στη Γερμανία, όπου κατά τη γνώμη του, τελέστηκε το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.
Έκανε και μια άλλη πρόταση, στην οποία βρίσκεται και το ζουμί της όλης ιστορίας. Ζήτησε να ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και σε αντάλλαγμα αναλαμβάνει να δώσει τον πλήρη κατάλογο των ονομάτων των προσώπων τα οποία δωροδοκήθηκαν από τη Siemens, μέσω του ίδιου και του Χριστοφοράκου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 45 ονόματα.
Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο Μάρτιν Σίκατσεκ, ο οποίος πράγματι προστατεύθηκε από τη γερμανική δικαιοσύνη και έδωσε το δικό του κατάλογο, με αποτέλεσμα, σήμερα, να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Σε αυτό ελπίζει και ο Καραβέλας, καθώς αν γίνει δεκτή η πρότασή του, θα τη γλιτώσει με ποινή φυλάκισης, αλλά με αναστολή, όπως και ο Σίκατσεκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ