Bloomberg: Ο Σαμαράς γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι ανεύθυνος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

bloomberg“Ουτοπικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ” γράφει το Bloomberg – Να διαγραφεί το ελληνικό χρέος υποστηρίζει το άρθρο

Σε ένα άρθρο που περιέχει “σκληρή” γλώσσα για τον Σαμαρά, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, το δίκτυο Bloomberg αναφέρεται στην επόμενη μέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή που δεν κατόρθωσε να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το άρθρο αναφέρεται στον Αντώνη Σαμαρά ονομαστικά, ενώ περιέχει 4 φορές τη λέξη “ΣΥΡΙΖΑ”, καμία όμως αναφορά στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο δεν κατονομάζει καμία φορά στο 720 λέξεων άρθρο!

‘Κρίνοντας από την ψηφοφορία της Τετάρτης στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ίσως δεν λάβει την εντολή που θέλει προκειμένου να συνεχίσει τα μέτρα οικονομικής λιτότητας και να αποφύγει την κήρυξη χρεοκοπίας. Η δική του οδός θα ήταν η υπεύθυνη οδός, όμως είναι αρκετά εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι Έλληνες δεν θα ήθελαν να την ακολουθήσουν” ξεκινά το δημοσίευμα, το οποίο στη συνέχεια κάνει αναλυτική αναφορά στη χθεσινή ψηφοφορία.

”Ο Σαμαράς γνωρίζει τι πάει να πει να είσαι ανεύθυνος παράγοντας στη χώρα του” αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το πρόγραμμά του είναι “ουτοπικό”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ