Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Διασυρμός για τους παπαγαλους των νταβατζήδων που υποστήριζαν οτι ο Χαϊκαλης δεν κατέθεσε όνομα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141219015830

ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Καμμένου για υλικό που είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και τώρα αποστέλλεται στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Πρόεδρο της Βουλής για δημοσιοποίηση.
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε εισαγγελική άδεια για να καταγραφεί σε ήχο και εικόνα η επιχείρηση χρηματισμού.
Επί μία ώρα και 14 λεπτά ο μεσάζων πίεζε τον Χαϊκάλη, που κατέγραφε με κάμερα – ρολόι ο βουλευτής, να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, εξασφαλίζοντας τον οικονομικά και πολιτικά. Τα πρόσωπα που παρακολουθούσαν τη συνάντηση, βρήκαν και δεύτερο μηχανισμό καταγραφής συνομιλίας και μηχάνημα “τζάμερ” που απέκλειε τη μετάδοση της συνομιλίας μέσω ήχου.
Ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας κ. Ντογιάκος και ανήμερα του Αγίου Νικολάου, παρεδόθη το οπτικό υλικό στην εισαγγελία. Ο κ. Ντογιάκος παρέλαβε αυτό το υλικό και το ενέταξε στη δικογραφία.
Έγινε και δεύτερη συνάντηση διαρκείας περίπου 15 λεπτών, όπου κλείστηκε νέα συνάντηση για την “εξασφάλιση” του Παύλου Χαϊκάλη, η οποία επίσης μαγνωτοσκοπήθηκε.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε “συγκλονιστικά” τα στοιχεία, ενώ ανέφερε ότι έχει δώσει και σε άλλους χρήματα για τον ίδιο σκοπό.
Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε τα χρήματα αυτά να είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας, ίσως από την απαγωγή του εφοπλιστή κ. Παναγόπουλου.
Πρόσθεσε ότι έχει καταθέσει 2 αντίγραφα σε συμβολαιογράφους του εξωτερικού, ενώ ο Π. Χαϊκάλης εγχείρισε το υλικό στον Λάκη Λαζόπουλο.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε την εμπιστοσύνη του στον κ. Παναγιώτη Στάθη, ώστε να πραγματοποιηθεί η σύλληψη. Δυο λεπτά, όμως, πριν από τη συνάντηση ο μεσάζων τηλεφώνησε στον Π. Χαϊκάλη και ακύρωσε τη συνάντηση. Ο κ. Χαϊκάλης μετέβη στη ΓΑΔΑ κι έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι γνώρισε τον μεσάζοντα στο γραφείο του Aντ. Σαμαρά, και πρόσθεσε ότι ο μεσάζων έλεγε πως εργαζόταν στη Ντόιτσε Μπανκ. Ο κ. Σταμάτης τον συνέστησε στον Π. Καμμένο ως άνθρωπο που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στα CDS. Ο μεσάζων έγραψε στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο “δευκαλίων” κι έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Π. Καμμένου. Το 2013 διεκόπη η συνεργασία του μεσάζοντα με τον Π. Καμμένο λόγω εργασίας του σε τράπεζα, από την οποία αργότερα απελύθη.
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε στη συνέχεια ότι η δικογραφία πήγε στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο, για να διατάξει τα περαιτέρω. Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια του Πάνου Καμμένου.
Στη συνέχεια είπ ότι υπάρχει η νομική άποψη ότι “αν το υλικό δοθεί στη δημοσιότητα συνιστά κακούργημα” κι άλλη νομική άποψη που λέει ότι “το έγκλημα είναι διαρκές”, προσθέτοντας ότι θα στείλει (ο Πάνος Καμμένος) ένα αντίγραφο στον Υπουργό Δικαιοσύνης κι ένα άλο στον Πρόεδρo της Βουλής.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι μέχρι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αν η κυβέρνηση κάνει πίσω και αποκρύψει το υλικό, θα αναλάβει προσωπικά το κόστος να το δημοσιοποιήσει με οποιαδήποτε ευθύνη προσωπικά δική του.
Τέλος ζήτησε άδεια από τον εισαγγελέα να μεταδώσει live το υλικό στους δημοσιογράφους, ενώ κατήγγειλε ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι ο Χαϊκάλης δεν θα ψηφίσει, άρα γνώριζαν τον εκβιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ