Το … ονοματεπώνυμο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141228010258

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Είναι αλήθεια, ότι κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το ¨κρεσέντο¨ του πρωθυπουργού στην συνέντευξη που η κρατική τηλεόραση μας πρόσφερε.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, ποιος έπαιρνε και ποιος έδινε την συνέντευξη; ο υπερ…πρωθυπουργός έκανε την δημοσιογραφική διαφορά και όταν έκρινε μόνος του, μας καληνύχτησεκαι σταμάτησε, αφήνοντας άναυδους και τους δημοσιογράφους.
Η αλήθεια είναι, ότι μετά τον καταιγισμό ερωτήσεων και μάλιστα τόσο σκληρών εκ μέρους των δημοσιογράφων, ειλικρινά τον λυπήθηκα τον πρωθυπουργό. Τον είχαν στριμώξει στην γωνία και κυριολεκτικά … τον χτύπαγαν αλύπητα.
Η ουσία της συνέντευξης ήταν σαφέστατη και πιστεύω, ότι όλοι συνειδητοποιήσαμε την εικονική πραγματικότητα που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση. Γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός φρόντισε να τον ¨στολίσει¨ αναλόγως, για όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά και δεν έκανε.
Και τέλος υπάρχει το καλύτερο, η σιγουριά του έμπειρου παίκτη, το ένστικτο που ξεχωρίζει τον ηγέτη από τον λαό. Ο πρωθυπουργός το “μυρίζεται” στον αέρα, ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογέςκαι θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις. Απλά θα ήθελα να πω, Συγχαρητήρια! Τέτοια ¨μύτη¨ δεν έχει ξαναπεράσει από την πολιτική σκηνή και θα κάνει πολλά χρόνια να εμφανιστεί και πάλι.
Ως προς την ευθεία αναφορά και έμεση απειλή στους άτακτους βουλευτές, ότι η ιστορία θα τους κρίνει με το ¨ονοματεπώνυμό¨ τους για την ψήφο τους, αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Ούτως ή άλλως όταν την συγκεκριμένη αναφορά την κάνει ο άνθρωπος που έριξε μία Κυβέρνηση … τα πράγματα αποκτούν άλλο νόημα. Εξ’ ιδίας εμπειρίας λοιπόν είναι σίγουρος, ότι κανένας δεν θα θυμάται τους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν για την παραμονή της Κυβέρνησής του, αλλά για τα μάτια του κόσμου δεν βλάπτει να χρησιμοποιούμε και κάποια ωραία ατάκα. Όμως θα πρέπει να είναι σίγουρος, ότι ο λαός θα θυμάται για χρόνια το δικό του όνομα εκ της πρωθυπουργίας του, γιατί τόσοι θάνατοι, τέτοια καταστροφή και τόσο ξεπούλημα δεν έχει ξαναγίνει στην σύγχρονη ιστορία.
Ας προσέξουμε λοιπόν, Αντώνης Σαμαράς. Δεν πρέπει να το ξεχάσει κανένας μας.SILVER ALERT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ