Τι είπε ο Ντινόπουλος και του ταχώνει το κόμμα του μπάρμπα Φώτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μηλιος ντινοπουλος
 
Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, πραγματοποίησε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη στάση που τήρησε ο πρώτος στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε σπίτι, η

οποία μάλιστα μαγνητοσκοπήθηκε (το βίντεο ανέβηκε μάλιστα στο YouTube, αλλά πολύ γρήγορα κατέβηκε…), ο κ. Ντινόπουλος άφησε αιχμές ότι ο κ. Κουβέλης… χρηματίστηκε, για να μην ψηφίσει Πρόεδρο η ΔΗΜΑΡ και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι “ήθελε εκλογές γεναριάτικα”, άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και “ο Κουβέλης”, και απάντησε, δίχως να πει αν έχει κανένα σχετικό στοιχείο ή κάποια απόδειξη: “Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά”.
Στην ίδια ομιλία, ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια.
Εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο, για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί.
Απάντηση από τη ΔΗΜΑΡ
Άμεση ήταν η απάντηση από την Αγίου Κωνσταντίνου σε όσα είπε ο κ. Ντινόπουλος για τον κ. Κουβέλη.
Με δελτίο Τύπου, η ΔΗΜΑΡ καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ συνολικά “να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη”.
Η ανακοίνωση καταλήγει, σημειώνοντας πως “αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά”.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής: “Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ