Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ACTIVE GREECE  AWARDS  2015 

 

Ο εκδοτικός οργανισμός  ACTIVE BUSINESS PUBLISHING με την τεχνική υποστήριξη της STAT BANK διοργανώνει την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 5 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ). Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις ACTIVE  GREECE AWARDS 2015 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος,  του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και του φορέα Enterprise Greece.
Oι διακρίσεις ACTIVE GREECE AWARDS 2014  θα αφορούν τις επιχειρήσεις
Α)  με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών,
Β) με τις υψηλότερες βάσει τζίρου εξαγωγές ανά τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας (ελαιόλαδο, κρασί, αγροτικά προϊόντα, μάρμαρα, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα κλπ),
Γ) με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός ACTIVE GREECE 2015 – EXPORTS – TOURISM – SHIPPING.
Στον οδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή:

  1. στις εξαγωγές,
  2. τον τουρισμό και
  3. την ναυτιλία

Ταυτοχρόνως, στον οδηγό θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες  θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.
Ο οδηγός θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες όπου λειτουργούν διευθύνσεις Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες δίκτυα διανομής του εξωτερικού αλλά και οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στοι εξωτερικό είτε ως τουριστικό είτε ως εμπορικό και επενδυτικό προορισμό.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ
O εκδοτικός οργανισμός  ACTIVE BUSINESS PUBLISHING θα αξιοποιήσει και πριν αλλά και μετά την εκδήλωση όλα τα κανάλια επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων οι ιστοσελίδες exportleaders.gr, statbank.gr, newtimes.gr και traveltimes.gr, το διαδικτυακό κανάλι timetv.gr και η εφημερίδα new times η οποία κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα σε 8 πόλεις της χώρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ