"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015" του Νίκου Στεφανή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

greece 2330713bΣυν-έλληνες
,
Οι επερχόμενες εκλογές είναι παράνομες και άκυρες σε συνθήκες πρωτόγνωρης ΚΑΤΟΧΗΣ, ενώ ΨΕΥΔΩΣ παρουσιάζονται ως ο ακρογωνιαίος λίθος και η ιερότερη στιγμή της Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου είναι πασιφανές ότι μέσα από αυτή την διαδικασία δεν πρόκειται να προκύψει λύση ουδενός προβλήματος της Πατρίδας μας και επομένως και του μεγαλύτερου μέρους των Πολιτών της που τραβάει τα πάνδεινα επί μία πενταετία ήδη.
Αυτό γίνεται γιατί στην ουσία δεν υφίσταται Δημοκρατία, δεν υφίσταται εθνική ανεξαρτησία ούτε εθνική κυριαρχία. Οι τρείς πυλώνες της Δημοκρατίας (που πρέπει να συνυπάρχουν διακριτά και αυτεξούσια) έχουν καταλυθεί. Η Εκτελεστική εξουσία έχει ταυτιστεί με την Νομοθετική και ο τρίτος πυλώνας της, η Δικαστική, έχει εν «κρυπτώ» (δηλαδή άνευ ουδεμίας αντίδρασης, ενώ θα έπρεπε να είχε κάμει «επανάσταση») παραχωρήσει τις εξουσίες της στις υπόλοιπες δύο μέσω της αποδοχής (δια του ανωτέρω τρόπου) του άρθρου 86Σ περί μη ευθύνης υπουργών.
Ειδικά το τελευταίο υπήρξε και είναι ακόμη η ταφόπλακα της Δημοκρατίας μια και έτσι κάθε έννοια δικαίου θα μπορούσε εύκολα να καταλυθεί και να επικρατήσει στην χώρα ένα γενικευμένο μπάχαλο παντού. Αυτό ακριβώς επεδίωκαν. Εξουδετερώνοντας και υποτάσσοντας την δικαιοσύνη, που θα μπορούσε να παρέμβει, όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, θα ήταν εύκολα.
Πολύ εύκολα θα διερρήγνυε τα ιμάτια του ο Θ. Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε. Ήταν η δεύτερη ασφαλιστική δικλείδα του συστήματος ότι Διαβάστε την συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ