Όταν κρύβεται η πολιτική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Τρελλάκιας
Φτάσαμε λοιπόν πάλι στο γνωστό εκείνο σημείο που η …….Δημοκρατία νικά! Πάλι στην …..στιγμή που ο …..κυρίαρχος λαός θα μιλήσει!!!!! Πάλι σε αυτό το σημείο που αποκτούν ύπαρξη όλα αυτά ζιζάνια που ονομάζουμε …..δημοκρατικά πολιτικά στελέχη!!!!!
Είναι δεδομένο, είναι απόλυτα διασταυρωμένο πως σχεδόν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες ο νεοέλληνας ηλίθιος ψηφοφόρος έπραττε την μεγαλειώδη ηλιθιότητα του αποδεικνύοντας περίτρανα πως ΔΕΝ πιστεύει σε ιδεολογίες, σε αρχές αλλά στο ατελείωτο εγώ του! Στην εξύμνηση του απύθμενου και ατελείωτου εγώ του, την πάρτι του, το πορτοφόλι του, ακούγοντας τις ούτε σε μικρά παιδιά σκεπτόμενα «θα» που του έταζαν τα πιόνια του καρκινώματος της Ξενοκρατίας!!!
Πόσες και πόσες φορές δεν έρχεται στο μυαλό μας περιπτώσεις που αντικειμενικά ο …..Λαός οδηγήθηκε στην καταστροφή; Πόσες φορές εξόφθαλμα ο λαός δεν έπραξε το ακριβώς αντίθετο, από αυτό που πράγματι είναι το συμφέρον του; Και πόσες φορές το σύστημα της Ξενοκρατίας ήταν ουσιαστικά ο μόνος νικητής;
Είναι λοιπόν δεδομένο πως τα …..ορφανά της Αλλαγής, του …..σοσιαλισμού που ανδρώθηκαν και επιβίωσαν στην ρεμούλα και τον κρατισμό της σοσιαληστρίκης τακτικής του Παπανδρεισμού της δεκαετίας του 1980, ψάχνουν αυτή την στέγη που θα μπορέσουν να επιβιώσουν, να πάρουν το οξυγόνο, την ταυτοποίηση της ίδιας τους της ύπαρξης! Πόσο περισσότερο κατανοητό μπορεί να γίνει; Ένας Σύριζα που λαθροβίωνε στο πολιτικό κατεστημένο με το απόγειο του στο 4%, σήμερα παλεύει να αποκτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία του 36-38%! :Αυτό το 32% από που το πήρε; Με το πασοκ σήμερα στο 5% και τον Ζαβό στο 3%, αν το αθροίσουμε μας δίνει την βάση της πασοκικής νομενκλατούρας που κούρσεψε την Ελλάδα της μεταπολίτευσης! Αυτό το καρκίνωμα της μεταπολίτευσης που μεγάλωσε, ανδρώθηκε, με την κλαδική του κόμματος, της πασοκική ταυτότητα του παπανδρεισμού, και που τόσο εύκολα μετακινήθηκε στο πολιτικό στρέβλωμα του Σύριζα!!!!! Αυτή η πολιτική παιδεία του σοσιαλιστή με τις δεξιές τσέπες που μεγαλούργησε στο σημιτικό κατεστημένο και ψάχνει απεγνωσμένα να επιβιώσει στο άθροισμα των συνιστωσών του ….Αλέξη! Όλοι αυτοί που ακούς στις κουβέντες τους να μιλούν για την …..επιστροφή στην εξουσία για να ……επιβάλουν τον σοσιαλισμό και την Αριστερά!!!!! Ας το καταλάβουν όλοι, ο Σύριζα είναι το μέσον, είναι ο ξενιστής που ψάχνει το ιογενές αυτό πολιτικό καρκίνωμα, για να επιβιώσει! Τα νέα αυτά στελέχη που εκκολάφτηκαν για να πάρουν την σκυτάλη στην σαθρή και επικίνδυνη διακυβέρνηση της Χώρας. Με δεδομένη την αυτοδιάλυση της κεντροδεξιάς του προδότη Σαμαρά όταν αποφάσισε να συνεργασθεί με τον Βενιζέλο, έχοντας παντελή έλλειψη πολιτικού ενστίκτου, να δει δηλαδή πως μόνο η ΝΔ θα είχε πρόβλημα με αυτήν την συνεργασία, φτάσαμε πάλι στην στιγμή που το κατεστημένο της πολιτικής νομενκλατούρας του παπανδρεικού καρκινώματος ετοιμάζεται και πάλι να πάρει την εκτελεστική εξουσία!!!!!!!
Αυτό είναι λοιπόν που λέμε πως λαός που δεν θυμάται την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει! Είναι αυτό το αθάνατο κίνημα των νεοελλήνων που ονομάζονται κοψοχέρηδες της επομένης!!!!!!!!
Για αυτό λοιπόν όποιος μπορεί, αν υπάρχει δύναμη το μόνο όπλο στην κατρακύλα αυτή είναι το : ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!!!!!! Και ας έρθει το τέλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ