Καλέ, εσείς είστε μούσκεμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150124062236

Δ. Βουλγαρίδης
Αφού σ’ όλη την προεκλογική περίοδο κινήθηκαν ανάμεσα σε εκφοβισμούς, απειλές και ακροδεξιά ρητορική, βγαλμένη κατευθείαν από τη δεκαετία του ΄50, το μόνο που έχει μείνει να χρησιμοποιήσουν, από αυτή τη περίοδο, είναι να πετάνε κανάτια, μπας και προσελκύσουν κανέναν αφελή ψηφοφόρο.
Βέβαια ούτε και αυτό είναι πρωτότυπο αφού δύο χρόνια δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να μας πετάνε κανάτια στο κεφάλι. Τώρα όμως θέλουν να μας στεγνώσουν. Περάστε στο σαλόνι μας. Καθίστε! Θα πιείτε ένα ουισκάκι; Please, please κάντε μου αύτη τη χάρη.
Αχ πώς τα λέτε εσείς εδώ; γιατί ξεχνάω πως τα λέμε εμείς εκεί!!
Εμείς εδώ, λοιπόν, το λέμε ξεπούλημα… δημόσιας περιουσίας, υπεδάφους, παραλιών, στρατηγικών επιχειρήσεων, ακόμα και του νερού που πίνουμε.
Εμείς εδώ το λέμε διάλυση… ασφαλιστικών ταμείων, συστήματος υγείας, της ίδιας της κοινωνίας.
Εμείς εδώ το λέμε συκοφάντηση… κάθε ομάδας εργαζομένων που τόλμησε να αντιδράσει.
Εμείς εδώ το λέμε λεηλασία… όταν κουρεύονται μισθοί, συντάξεις και ασφαλιστικές εισφορές.
Εμείς εδώ το λέμε πλιάτσικο όταν μετατρέπονται τα απαραίτητα για την επιβίωση δημόσια αγαθά σε εμπορικά προϊόντα, όπως είναι το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα.
Εμείς εδώ το λέμε δήμευση περιουσίας… ΦΜΑΠ, ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ, EETA, ΕΝΦΙΑ.
Εμείς εδώ το λέμε εξευτελισμό… να μαζεύονται χιλιάδες για ένα μαρούλι, να ζεσταίνονται με μαγκάλια, να φωτίζονται με κεριά.
Εμείς εδώ το λέμε ολιγαρχία… όταν η χώρα κυβερνάται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όταν όποιος απεργεί επιστρατεύεται, όταν ο αριθμός των πολιτικών επιστρατεύσεων συνολικά κατά την περίοδο των μνημονίων (2010-14) είναι ίδιος με τον αριθμό όσων έχουν γίνει τα προηγούμενα 35 χρόνια.
Εμείς εδώ λέμε:
«Και όλη αυτή η παλιατζουρία… γιες, γιες θα φύγει!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ