Ποια ονόματα ακούγονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

maximou_494x320Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα και πληροφορίες, Υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Γ. Βαρουφάκης, ενώ το οικονομικό επιτελείο αναμένεται να στελεχώσει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το υπερ-υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα αναλάβει ο Γιώργος Σταθάκης, στο οποίο θα συγχωνευθούν τα υπουργεία Τουρισμού, Υποδομών και Ναυτιλίας. Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας αναμένεται να αναλάβει ο Θεόδωρος Δρίτσας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναλαμβάνει Υπουργός Υγείας, με αναπληρωτή υπουργό τον Ανδρέα Ξανθό.

Το χαρτοφυλάκιο της κοινωνικής ασφάλισης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Στρατούλης.

Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αναμένεται να αναλάβει ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης.
Ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης φέρεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας, με αναπληρώτρια υπουργό την Ράνια Αντωνοπούλου, βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναμένεται να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται θα αναλάβει ο Αριστείδης Μπαλτάς με αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού τον Ν.Ξυδάκη.
Στο υπουργείο Εξωτερικών εκτιμάται πως θα τοποθετηθεί ο Ν.Κοτζιάς, με υφυπουργό τη κυρία Νάντια Βαλαβάνη.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ο Π. Νικολούδης, επικεφαλής της Αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος.

Ο Νίκος Παππάς θα αναλάβει καθήκοντα υπουργού Επικρατείας.

Από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. θεωρείται βέβαιο ότι το Υπουργείο Άμυνας θα αναλάβει ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, ενώ αναπληρωτές υπουργοί ή υφυπουργοί αναμένεται να οριστούν οι Τέρενς Κουίκ, Νίκος Νικολόπουλος, Έλενα Κουντουρά και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Ο Νίκος Βούτσης εμφανίζεται ως φαβορί για τη θέση του Προέδρου της Βουλής.
Την ευθύνη του Πρωθυπουργικού Γραφείου αναλαμβάνει ο 33χρονος νομικός Δημήτρης Τζανακόπουλος, στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου θα αναλάβει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας στις δημοτικές εκλογές, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται πλήρως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ