Nicolas Sarkozy: “Ο Εξισλαμισμός είναι αναπόφευκτος”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει η Μαρία Σεφέρου

Ναι, σωστά το διαβάσατε! Ο Sarkozy πιστεύει, και το διακηρύσσει δημόσια, ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος και η διαδικασία τούτη θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες δεκαετίες. Αυτά διάβασα εδώ και προσγειώθηκα στην ωμή πραγματικότητα. Βέβαια ο Sarkozy δεν είναι ουτοπιστής, και φαντάζομαι δε θα είναι ούτε κρυφο-ισλαμόφιλος. Είναι απλά ρεαλιστής και γνωρίζει αριθμητική. Σκέπτεται ότι, αφού η υπογεννητικότητα στην Ευρώπη καλπάζει λόγω… “ανόδου” του βιοτικού επιπέδου (και καθόδου του πνευματικού επιπέδου, θα πρόσθετα εγώ), η λύση στο πρόβλημα δε μπορεί παρά να είναι εισαγόμενη! Και αυτή η εισαγωγή μεταναστών είναι κατά 80% Μουσουλμανική!

Η γηραιά ήπειρος, λοιπόν, καλπάζει προς δημογραφική κρίση! Η ίδια η Ευρώπη αρνείται το δημογραφικό της μέλλον και υπογράφει την καταδίκη του πολιτισμού της, με τα όποια χάλια έχει τέλος πάντων, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και δύο άκρως αποτελεσματικά μέτρα: Πρώτον τις μαζικές αμβλώσεις και δεύτερον την προώθηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Βέβαια το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Είναι η συγχώνευση του εγκόσμιου με το “πνευματικό”, και στο πλαίσιο αυτό, όπου επικρατεί ο φονταμενταλισμός, τείνει να επιβάλλει τον Ισλαμικό νόμο κι ένα ανελεύθερο μοντέλο ζωής, τη θεοκρατία. Εδώ ακριβώς έγκειται η απειλή για τη Δύση και τον πολιτισμό της. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο Γάλλος Πρόεδρος, την ανάγκη φιλοτιμία ποιών, έχει αρχίσει να εξυμνεί τον Ισλαμικό πολιτισμό! Μάλιστα, προβλέπει ότι στα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε τις πρώτες μετατροπές εκκλησιών σε τζαμιά! Δείτε κι εδώ. Επιπλέον, η Γαλλική κυβέρνηση στηρίζει σθεναρά τη διδασκαλία της Αραβικής γλώσσας και του πολιτισμού στα Γαλλικά σχολεία. Δείτε εδώ. Ακόμη, ο Nicolas Sarkozy εκθειάζει πολύ τη λάμψη της πολιτιστικής και πνευματικής Αραβικής προσφοράς στον κόσμο!

Όπως καταλαβαίνετε, από άποψη δημογραφικού και εργασιακού, στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμη πιο κρίσιμη. Η χώρα μας είναι πρώτη σε τροχαία ατυχήματα που αφανίζουν κυρίως νέους ανθρώπους, ενώ περισσότεροι εκφυλίζονται και χάνονται πρόωρα μέσα στον απατηλό κόσμο των ναρκωτικών. Σαν αποτέλεσμα όλων των προαναφερθέντων, η Ελλάδα έχει το μικρότερο δείκτη γεννητικότητας στη Ευρώπη – μόλις 0.9. Όταν σε αυτά προστεθεί και το γεγονός ότι οι νέοι περιφρονούν τις χειρωνακτικές εργασίες, και σπουδάσαντες και μη στρέφονται προς εργασίες γραφείου και κυρίως στο Δημόσιο, το πρόβλημα γίνεται οξύτερο και αμεσότερο. Δει δη εργατικών χειρών, και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το γνωρίζουν καλά αυτό και δε φεύγουν με καμία επιχείρηση “σκούπα”. Όπως είπε ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ελλάδας σε τηλεοπτική εκπομπή, “κάποτε όλοι θα νομιμοποιηθούν”!

Όσο κι αν δε μας αρέσει, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Οι ίδιοι οι λαοί υπογράφουν το μέλλον των παιδιών τους. Εξάλλου η Φύση δεν ανέχεται κενά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα συμπληρώσει. Εκείνο που επιτελείται τώρα μπροστά στα μάτια μας, η μαζική εισροή λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική, είναι απλά μια φυσιολογική διεργασία της Φύσης για να καλύψει κάποια κενά. Στο φάκελο «Δημογραφικό το έλλειμμα της Ευρώπης: ζητούνται παιδιά!» (δείτε εδώ), διαβάζω: «Το δημογραφικό έλλειμμα θα μπορούσε να επιλυθεί με τρεις τρόπους: τη μετανάστευση, τη συνταξιοδότηση σε μεγαλύτερη ηλικία και νέες πολιτικές ενίσχυσης της αναπαραγωγής.»

Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι η Ευρώπη θα είναι γηροκομείο το 2050! «Υπολογίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 κρατών μελών χρειάζεται περίπου 56 εκατομμύρια εργαζόμενων μεταναστών μέχρι το 2050 προκειμένου να καταπολεμηθεί η μείωση του εργατικού δυναμικού της.» Αν υπολογίσουμε ότι σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχούν μια μη εργαζόμενη μητέρα και το λιγότερο 3-4 παιδιά, τότε ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη του 2050 θα είναι 56×5= 280 εκατομμύρια! Δεδομένου ότι η ΕΕ αριθμεί σήμερα 493 εκατομμύρια κατοίκους, και με την υπογεννητικότητα που τη δέρνει το νούμερο αυτό το 2050 θα είναι αρκετά μειωμένο, προκύπτει ότι σε 4 δεκαετίες οι μετανάστες (κυρίως Μουσουλμάνοι) στην Ευρώπη θα απαρτίζουν πάνω από το 50% του πληθυσμού της.

Η πρόβλεψη αυτή είναι εφιαλτική για τη συνοχή και την κοινωνική ειρήνη, δεδομένου ότι ήδη εκφράζονται ανησυχίες από το γεγονός ότι, αν και υπάρχουν σήμερα πολλοί μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξακολουθεί να είναι προβληματική η ενσωμάτωση αυτών στο κοινωνικό σύνολο. Διαφορετική θρησκεία, διαφορετικός τρόπος ζωής, άλλα ήθη κι έθιμα, διαφορετική νοοτροπία και κοσμοαντίληψη, υπολανθάνουσα διάθεση εκδίκησης εναντίον των “άπιστων” ιμπεριαλιστών και κόμπλεξ κατωτερότητας, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μίγμα, το τραγικό αποτέλεσμα του οποίου είναι αδύνατο να προβλέψουμε.

Ας το σκεφτούν αυτό καλά τα πολιτικά εκείνα κόμματα που προσεγγίζουν το θέμα της μη ελεγχόμενης λαθρομετανάστευσης με επιπολαιότητα και λαϊκισμό, επιδιώκοντας πολιτικά οφέλη. Ας συνέλθουν εκείνοι οι οποίοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά και συδαυλίζουν ένα καζάνι που έχει ήδη αρχίσει να σιγοβράζει. Θα μου πεις, το μοιραίο φυγείν αδύνατο. Κι αν το κύτταρο των ψευτοχριστιανών της Δύσης εκφυλίστηκε λόγω μηδενισμού αρχών και αξιών, που οδήγησε στο συβαριτισμό και την υπογεννητικότητα, κάποιοι λαοί που, παρ’ όλη την ασιτία τους, έχουν μεγαλύτερη ζωτικότητα θα το καλύψουν. Δεν τη γλιτώνουμε με τίποτα. Έχω ξαναγράψει πώς ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή των ατόμων ή των εθνών είναι το αποτέλεσμα κάποιων αιτιών. Ό,τι σπέρνουμε το θερίζουμε, και η κλάψα δεν ωφελεί.Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο η μετανάστευση εκλαμβάνεται συχνά ως κάτι το αρνητικό από τους πολίτες της εκάστοτε ευρωπαϊκής χώρας. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μόνο 4 στους 10 Ευρωπαίους έχουν την αίσθηση ότι οι μετανάστες προσφέρουν κάτι στη χώρα τους.

Ας δούμε, όμως, αν δικαιολογείται, έστω εν μέρει, αυτή η ξενοφοβία. Όπως γράφει το islamineurope.blogspot.com , οι βιασμοί νεαρών Νορβηγίδων από Σομαλούς βρίσκονται σε αύξηση. Βέβαια, για να μη μας πουν ρατσιστές, δεν ισχυρίζομαι ότι μόνο οι Σομαλοί κάνουν βιασμούς. Το 2007, μόνο στο Όσλο οι βιασμοί ανήλθαν σε 161 με πρόσθετες 35 απόπειρες για βιασμό. Από αυτούς πάνω από το 70% διαπράχτηκαν από μη Νορβηγούς. Η έκπληξή μου ήταν όταν διάβασα πώς οι Σομαλοί δικαιολογούν τους βιασμούς ως αναπόφευκτους! Και δυστυχώς, αυτή η νοσηρή νοοτροπία προδιαγράφει και συνέχεια των εγκλημάτων βιασμού.

Παραθέτω μέρος της στιχομυθίας μεταξύ ενός δικηγόρου και τριών μεταναστών από τη Σομαλία και τη Σενεγάλη (Πηγή) που αρνήθηκαν να δημοσιευτούν τα ονόματά τους.
 
Μετανάστης: «Άκουσέ με τώρα, οι νεαρές Νορβηγίδες παραπονιούνται ότι οι νεαροί ξένοι τους έκαναν αυτό κι εκείνο, αλλά ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί βιασμοί είναι ότι τα κορίτσια της Νορβηγίας κυκλοφορούν σχεδόν γυμνές! Αυτό είναι σα να σου λένε “έλα εδώ και γ@@@σέ με”, με καταλαβαίνεις;»

Ερώτηση: «Δηλαδή μας λες ότι οι νεαρές Νορβηγίδες ζητούν να τις βιάσουν;»

Απάντηση του 26χρονου από τη Σομαλία: «Δεν το ζητάνε ακριβώς, αλλά όταν βγαίνουν σχεδόν γυμνές και μεθάνε στο πάρκο του Frogner, η πάνε σ’ ένα πάρτι μαζί με κάποιο φίλο και μετά παραπονιούνται πως βιάστηκαν;»

Ερώτηση: «Αλλά ακόμη κι αν κυκλοφορούν ελαφρά ντυμένες ή μεθάνε, βεβαίως δε ζητάνε να βιαστούν.»

Απάντηση: «Όχι, αλλά πολλοί από τους ξένους δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό στους τόπους από τους οποίους κατάγονται. Δεν είναι συνηθισμένοι σε κορίτσια να ντύνονται όπως θέλουν, και γι’ αυτό ίσως το μεταφράζουν λίγο λάθος, καταλαβαίνεις;»

Όσον αφορά τη συμμορία που επιτέθηκε σε κάμποσα κορίτσια, τις έριξε κάτω και τους έσκισε τα ρούχα στο πάρκο Sofienberg στη Grunerlokka, οι τρεις μετανάστες το δικαιολόγησαν ότι τ’ αγόρια ήταν πολύ νέα.

«Δεν ήταν αυτά τ’ αγόρια πολύ νέα; Όπως 13-14 ετών; Νομίζω ότι αυτό ήταν περιέργεια, να δουν πώς είναι τα κορίτσια. Ήταν τόσο νέα ώστε δε γνώριζαν τι έκαναν», είπε ένας 35χρονος Σομαλός.

Στο τέλος της συζήτησης ο 26χρονος Σομαλός ομολόγησε ότι έχει πάει με πολλές Νορβηγίδες κι ότι είναι πολύ επιδέξιες στο κρεβάτι.

Στο εν λόγω άρθρο υπήρξαν 111 ενδιαφέροντα σχόλια, και θα παραθέσω εδώ σε μετάφραση την πρώτη παράγραφο από το πρώτο εκρηκτικό σχόλιο αναγνώστη, που ήταν και επώνυμο:

«Φυσικά, ο βιασμός είναι φταίξιμο των κοριτσιών, δε μπορεί να αναμένει κανείς από τους Μουσουλμάνους να δουν γυμνό ένα γυναικείο μπράτσο και να μην έχουν στύση για την οποία πρέπει να μεριμνήσουν! Οι Μουσουλμάνοι είναι τώρα στη Νορβηγία, οι γυναίκες σας πρέπει να καλυφθούν ώστε οι Μουσουλμάνοι να μην τρελαίνονται στη θέα λίγου λευκού δέρματος! Κορίτσια, κουκουλωθείτε με τα ισλαμικά πανωφόρια (Burkas), αλλιώς κάποιος μεθυσμένος Μουσουλμάνος θα σας ρίξει κάτω και θα σας βιάσει! Όταν πίνουν, βιάζουν, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ BUGGERS (δεν το μεταφράζω αυτό) ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ! Σε κάθε περίπτωση, εγώ νόμιζα ότι υποτίθεται πως δεν πίνουν.»

Θα παραθέσω στη συνέχεια και αποσπάσματα από παλιότερο άρθρο από άλλη πηγή, που αναφέρεται στην εκρηκτική κατάσταση στη Σουηδία:

«Σύμφωνα με τη Σουηδική Aftonbladet, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, η Malmo, έχει καταντήσει ένα φυλάκιο της Μέσης Ανατολής στη Σκανδιναβία: “Η Αστυνομία τώρα παραδέχεται δημόσια εκείνο που πολλοί Σκανδιναβοί γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό: Δεν ελέγχουν πλέον την κατάσταση στην Τρίτη μεγαλύτερη πόλη του έθνους. Στην ουσία διοικείται από βίαιες συμμορίες Μουσουλμάνων μεταναστών. Μερικοί Μουσουλμάνοι ζουν στην περιοχή Rosengard, Malmo για 20 χρόνια αλλά ακόμη δεν γνωρίζουν να διαβάσουν ή να γράψουν Σουηδικά.

Το προσωπικό ασθενοφόρων δέχεται επιθέσεις με πέτρες και όπλα, και αρνούνται να βοηθήσουν οποιονδήποτε στην περιοχή χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Οι μετανάστες επίσης τους φτύνουν όταν έρχονται να βοηθήσουν. Πρόσφατα ένας νεαρός Αλβανός χτυπήθηκε από έναν Άραβα και αφέθηκε να αιμορραγεί έως θανάτου στο έδαφος, ενώ το ασθενοφόρο περίμενε να φτάσει η αστυνομία. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί διστάζουν να εισέλθουν σε περιοχές της πόλης τους εκτός εάν έχουν κάμποσες περιπολίες, και χρειάζονται φρουρούς να φρουρούν τ’ αυτοκίνητά τους, αλλιώς θα βανδαλιστούν”.» Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Σας σοκάρει η αλήθεια; Αυτή όμως είναι η θλιβερή πραγματικότητα, και δε μπορεί να κρυφτεί… Η κυβέρνησή μας, όμως, τι κάνει για να μη φτάσει η κατάσταση εκτός ελέγχου – αν δεν είναι ήδη – και στην Ελλάδα; Πώς συνεργάζονται πάνω στο εκρηκτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης οι πολιτικοί μας; Μα, προφανώς με το να σκυλοβρίζονται και να ψαρεύουν ψήφους μέσα στο κοινωνικό χάος. Όταν στις επόμενες εθνικές εκλογές το ποσοστό αποχής πλησιάσει το 90%, τότε ίσως κάποιοι ξυπνήσουν και συνεργαστούν αρμονικά για να λάβουν επιτέλους αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία του κοινού σπιτιού μας από την κοινωνική θύελλα. Ή μήπως έχουν ήδη προαποφασίσει την πλήρη διάλυση της χώρας μας οι αχρείοι; Και πού είστε άχρηστοι, μην περιμένετε από την ΕΕ να μας σώσει. Θυμηθείτε τη σοφή παροιμία: «Άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις άλλους να σε ξύσουν». Ανασκουμπωθείτε, ντε! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ