Αλέξης, Πάνος και V… "βαράνε το νταούλι και αυτοί χορεύουν"

690_e774914687d279a656564d90c2aa79danetakias
«Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουνε, δεν θα παίζουνε αυτοί το ζούρνα και εμείς θα χορεύουμε» διεμήνυσε εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας τον Νοέμβριο από την Λαμία και σήμερα το βλέπουμε μπροστά μας.
Τότε είχαν σπεύσει οι οσφυοκάμπτες των μνημονίων να τον ειρωνευτούν και κατά την προσφιλή τους  μέθοδο, να απειλήσουν τον Ελληνικό λαό , ότι είμαστε μικρή χώρα κι αυτά δεν γίνονται, λες κι οι Ελληνες ήταν ποτέ πολλοί αριθμητικά!
«είναι αδύνατες οι θέσεις κι’ εμείς, όμως είναι δυνατός ο Θεός όπου μας προστατεύει. Και θα δείξωμεν την τύχη μας σ’ αυτές τις θέσεις τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μ’ ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.» τους απάντα ο Μακρυγιάννης
Ο νεοφιλελέρας Σούλτς σήμερα κάνει  “μάθημα” πως θα κυβερνήσει μια Αριστερή κυβέρνηση και με ποιον θα κυβερνήσει, νομίζοντας ότι μιλάει σε μαυραγορίτες της Γερμανικής βιομηχανίας, έτσι είχε συνηθίσει μέχρι χθες.
Η Bild του Axel Springer που από σύμπτωση είναι συμμέτοχος της Dogan Yayin Holding που εκδίδει την «Hurriyet» και έχει Τουριστικές επιχειρήσεις στην Τουρκία και λιγουρεύεται τα Ελληνικά νησιά του ΤΑΙΠΕΔ έγραψε ότι «Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τον Βαρουφάκη»
Τι άλλαξε και θέλουν τόσο πολύ το καλό μας οι ξένοι;
Απλά χτυπήσαμε την ευαίσθητη χορδή του νεοφιλελευθερισμού που λέγεται δικαιοσύνη. Οσο και να λένε κάποιοι ότι η οικονομία είναι φυσικό φαινόμενο και μονόδρομος, η πραγματικότητα είναι ότι όλο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι απλά μια νομότυπη βιτρίνα μπροστά από ένα χάος διαπλοκής.
Τα πάντα επιτρέπονται, αλλά δεν λέγονται δημόσια. Δεν είναι τυχαίο και ότι δεν ενόχλησε τόσο τον Σοιμπλε και τους συν αυτω, Ραχοι, Κοέλιο και λοιπούς, η διάθεση της Ελλάδας για διαπραγμάτευση, όσο το ότι η κοινή γνώμη των Ευρωπαικων χωρών έμαθε ότι απέτυχαν και απέτυχαν παταγωδώς τα μνημόνια.
Τα νταούλια άρχισαν με τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και συνεχίζονται με τους Φακέλλους των εξοπλιστικών και όσο θα πηγαίνουμε βαθύτερα θα βρεθούν κι άλλα κι όπως φαίνεται δεν τα φάγαμε όλοι μαζί.
Χορεψτε.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ