Τα κροκοδείλια δάκρυα των τραμπούκων μιας ολόκληρης κοινωνίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150317082725
Ο βάλτος, μέσα στον οποίον βρέθηκε το κορμάκι του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι δυστυχώς ο βάλτος της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας! Ακόμη δεν βρέθηκε καλά καλά το πτώμα του κι έσπευσαν οι φυλλάδες του Μπόμπολα να καπηλευθούν την τραγική αυτοκτονία ενός παιδιού, μετατρέποντάς την σε θυρεό, στην οποία ομνύουν στο όνομα της…διαφορετικότητας! Διαρρηγνύουν ιμάτια εναντίον του…ρατσισμού, του φασισμού και της ομοφοβίας (προσωπικά δεν γνωρίζω καμία τέτοια λέξη) και ξεχνούν, ότι αυτοί, (οι μεγαλονταβατζήδες εργολάβοι και οι δημοσιογραφίσκοι-παπαγαλάκια τους) αποδεικνύονται εκ των πραγμάτων, ως οι πιο επικίνδυνοι και στυγνοί φασίστες και ρατσιστές, εναντίον του Ελληνικού λαού, κατέχοντας στα βρώμικα χέρια τους το 70% και πλέον του πλούτου του!
Τον άτυχο Βαγγέλη τον σκότωσε η αδιαφορία, (για την οποίαν φέρουμε ευθύνη όλοι μας) η οποία όμως είναι απότοκος της έλλειψης Παιδείας, που μαστίζει την εποχή μας! Το πρώτο ζωντανό κύτταρο, το οποίο διαπλάθει ανθρώπινες ψυχές, πέραν των γενετικών καταβολών, είναι η οικογένεια αλλά όταν το παιδί βγαίνει από το σπίτι του σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία, έχει να αντιμετωπίσει το δίχως άλλο εκεί έξω μια ζούγκλα! Το εκπαιδευτικό μας σύστημα αποβαίνει…εθνοκτόνο, ασκώντας ενσυνείδητη αντεθνική προπαγάνδα, γι’ αυτό άλλωστε οι νέες γενιές τείνουν να μετατραπούν σε γενιτσάρους! Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα όχι μόνο δεν διέπονται από πατριωτικά ιδεώδη αλλά αντιθέτως έχουν απεμπολήσει οτιδήποτε το Ελληνικό, διώκοντας τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, ο οποίος αποτελεί τον εξανθρωπισμό όλων των φυλών του κόσμου και την εξύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας!
Και βεβαίως, μέσα σε αυτό το χάλι έρχεται και…δένει η προπαγάνδα των ΜΜΕ και του κοινωνικού ελέγχου που αυτά ασκούν, ενός ελέγχου, ο οποίος γίνεται έρμαιο των ιδιωτικών, βουλιμικών συμφερόντων των οικονομικών μας ολιγαρχών! Δηλαδή, στον βωμό του κέρδους θυσιάζεται η έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, και εκβαρβαρίζεται η Ελληνική κοινωνία! Κατά συνέπεια, όπως το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι, κατ’ ανάλογο τρόπο ο εκμαυλισμός της κοινωνίας μας είναι έργο…με ονοματεπώνυμο! Λιθάρι το λιθάρι, έκτισαν το τείχος του αίσχους, το οποίο αλλοτριώνει, απομονώνει και αποξενώνει τον άνθρωπο από τον ίδιο του τον εαυτό! Λιθάρι το λιθάρι, (ως άλλοι Δευκαλίωνες) ρίχνοντας…μαύρες πέτρες πίσω τους, “κατασκεύασαν” καινούργιους Έλληνες, αποφλοιωμένους και αποριζομένους από κάθε ίχνος φυλετικής μνήμης, εσωτερικής συνείδησης, ενδοσκόπησης και ανθρωπιάς, σε συνθήκες…απαιδείας, έχοντας υποστεί…πνευματικό ευνουχισμό, πειθήνια όργανα στα σχέδιά τους!
Είναι οι καινούριοι στρατοί ενεργής…παθογένειας, οι οποίοι εκτονώνουν την (όποια) οργή τους στον αδύναμο πλησίον τους, στον αδελφό και συνοδοιπόρο τους αλλά ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι πραγματικά ευθύνονται για το ναυάγιο και του δικού τους καταντήματος, ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι αποτελούν την μήτρα και των δικών τους βασάνων που ενδεχομένως να περνούν, ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι έχουν υποθηκεύσει και το δικό τους μέλλον! Και αυτό επειδή πολύ απλά, τους έχουν μεταβάλλει σε αγέλη μαζανθρώπων δίχως κριτική (και…Κρητική) σκέψη, δίχως σκέψη καν!
Ξέρετε, αυτό μου θυμίζει τον πολιτικό όρο του force de blockage. Η ποιοτική ερμηνεία του είναι απλή και…σατανικά ευφυής! Το ποτάμι (νάτος πάλι ο…Μπόμπολας) της λαϊκής αντίδρασης και της αγανάκτησης εναντίον ενός άκρως καταπισεστικού πολιτικοοικονομικού συστήματος, διοχετεύεται εντέχνως από τους τυράννους σε λάθος κατεύθυνση, τουτέστιν, σε λάθος ανθρώπους την λάθος χρονική στιγμή, ούτως ώστε να αποτραπεί μια συντονισμένη δράση (προοίμιο επανάστασης) εναντίον της αφεντιάς των…αφεντάδων! Κάτι ανάλογο με το “διαίρει και βάσιλευε” δηλαδή…
Συνεπώς, αυτοί οι νεόκοποι, μεταλλαγμένοι, (κλωνο) ποιηθέντες Έλληνες, (;) με την συμπεριφορά τους έχουν απωλέσει την εθνική τους κληρονομιά και έχουν θέσει εαυτούς εκτός του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής φυλής, όσο και αν ο…μπάρμπα Ηρόδοτος προσδιορίζει το όμαιμον, ως το πρώτιστο χαρακτηριστικό για τον ορισμό του Έλληνα! Και αυτό πρώτον διότι το bullying (εκ του…μπουλουκηδόν εναντίον ενός αδυνάμου) αντίκειται στην Ελληνική αξία της ανδρείας και δεύτερον διότι το στερεό και λαμπρό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού έχει βασιστεί επάνω στην νόηση και την λογική, έννοιες, για τις οποίες αυτοί οι…χάρτινοι Έλληνες αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή τους! Ας όψονται οι…Μπόμπολες του Ελληνισμού!
Ιδού λοιπόν, οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι όπλισαν το χέρι του άτυχου Βαγγέλη. Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2015, αυτοί οι οικονομικοί και πνευματικοί δολοφόνοι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το Ελληνικό κράτος κι εκτελούν τις…εργολαβίες της εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους! Ίσως γι’ αυτό στις μέρες μας, οι μισοί Έλληνες είναι…μισέλληνες!
Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Γιάννης Σαρλάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ