Μόνη της με μηδενικά κονδύλια κρατά τον τουρισμό η Έλενα Κουντουρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kountoura 3Ταξίδι στην Μόσχα για συναντήσεις με τους Ρώσους Tour Operators ώστε να ανακοπεί η μείωση των Ρώσων επισκεπτών.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η Έλενα κρατά μόνη της την βαριά βιομηχανία της χώρας, την κρισιμότερη περίοδο.
Η αναπληρώτρια  υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά αναχωρεί  σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 για τη Μόσχα στο πλαίσιο της συμμέτοχης της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση  ΜΙΤΤ 2015.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ρωσική πρωτεύουσα η κυρία Έλενα Κουντουρά θα…συναντηθεί με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κα Manilova Alla Yurievna και με τον επικεφαλή του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού (ROSTOURISM) κ. O. Safonov
Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε σημαντικά ρωσικά ΜΜΕ.
Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ρωσική αγορά, η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό καθώς επίσης και η προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ