6/05/2021

Χρυσοβελώνη: Στο ΠΑΣΟΚ ενοχλούνται από τις παρελάσεις και όχι από το σφάξιμο των Ελλήνων που έκαναν!

ανελ
 
Καταπέλτης για το ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη. Σε ανακοίνωσή της τονίζει:«Η ηθική κατάπτωση στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου συναγωνίζεται την εκλογική κατάρρευσή του και την πολιτική φθορά του. Τους ενοχλεί

η ιδέα των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, αλλά δεν τους ενόχλησε ποτέ – γιατί ποτέ δεν τους άγγιξε – η ανθρωπιστική κρίση και τα αμέτρητα θύματα που προκάλεσαν από την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια.
Ποτέ δεν ενοχλήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος την περίοδο της «αντιβασιλείας» του στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο κόστιζε στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ την ίδια ώρα σφαγιάζονταν, χωρίς την παραμικρή αιδώ, οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και καταδικαζόταν στη φτώχεια και στην ανέχεια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Πάντως, αυτό που σίγουρα δεν θα υπάρχει φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γενικότερα στις παρελάσεις από τώρα και στο εξής, είναι η εικόνα των πολυάριθμων εκατονταμελών αρμάτων φύλαξης του κ. Βενιζέλου λόγω του φόβου της λαϊκής αποδοκιμασίας του.
Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ