Τζιτζικώστας: Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έβαλαν τα γκικλιδώματα στις παρελάσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τζιτζικωστας
 
Τα κιγκλιδώματα είναι κάτι που ποτέ δεν επιθυμούσαμε. Δεν έχει κανένα νόημα να γίνονται οι παρελάσεις, αν δεν μπορούν να τις απολαύσουν οι πολίτες και όταν είναι μαθητικές παρελάσεις, οι γονείς των μαθητών. Είναι θέμα της αστυνομίας να λάβει τα μέτρα βάσει εντολών της κυβέρνησης. Εμείς, όμως, διαφωνούμε με τη λογική να εμφανιστεί πάλι μια αστυνομοκρατούμενη

περιοχή”.
Aυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ερωτηθείς για το αν θα υπάρχουν κιγκλιδώματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Ο Περιφερειάρχης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε το μεσημέρι για την πορεία υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ, ρωτήθηκε επίσης για την Αμφίπολη και την εξέλιξη των εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο.
“Εάν η κ. Περιστέρη ως η αρμόδια αρχαιολόγος έρθει και επιχειρηματολογήσει υπέρ της συνέχισης της ανασκαφής, εμείς θα σπεύσουμε να στηρίξουμε την ανασκαφή. Η Αμφίπολη είναι ένα μνημείο μεγίστης σημασίας” είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τζιτζικώστας, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έδωσε απάντηση και για την υπόθεση του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή για παθητική δωροδοκία.
“Δεν κάνουμε καμία απολύτως έκπτωση στους πυλώνες μας, που είναι δουλειά, διαφάνεια και εξυπηρέτηση των πολιτών. Δε σχολιάζω υποθέσεις που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη. Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την οριστική απόφαση της δικαιοσύνης γύρω από το θέμα και μόλις έχω την απόφαση θα προβώ άμεσα στις ενέργειες, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ