Ο Θεοδωράκης συκοφαντεί στην βουλή και το protagon συνεχίζει το νεοφασιστικού τύπου παραλήρημα της συκοφαντίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150318075544

Ψέμματα που οι εμπνευστές τους σύρθηκαν στην δικαιοσυνη και ζητούσαν συγγνώμη, αναπαράγονται σε άρθρο του Protagon, με νέες απίστευτες συκοφαντίες.
Σαν κακοκουρδισμένη ορχήστρα λειτουργεί πλεον το κόμμα (που υποτίθεται οτι είναι) του Θεοδωράκη, με το σάιτ που υποτίθεται οτι δεν ειναι του Θεοδωράκη.
Νέο χτύπημα το άρθρο του κυρίου Πετρουλάκη, που εκτός από τις (με δικαστική αποφαση συκοφαντικές) ονειρώξεις περί σκαφών, γεωργαλάδων, οφσορ, 17Ν, ενημερωνόμαστε ότι ο Καμμένος αλληλοδωροκούσε σε μοντάζ Λαζόπουλου!
Εδώ αξίζει κανείς να αναρωτηθεί, τι ωθεί εναν αρθρογράφο να συγκεντρώσει σε ένα άρθρο όλες τις συκοφαντίες κατά του Πάνου Καμμένου, παρότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, αναιρέσεις και συγγνώμες των ίδιων των εμπνευστών, πορίσματα κλπ που τις έχουν καταρρίψει.
Εννοείται ότι σε ένα σάιτ που αθωώνει τους σφαγείς Εβραίων, δημοκρατών αλλά και 19χρονων παιδιών, αναπολεί χούντες κλπ, ο γκαιμπελισμός είναι το αυτονόητο. Και πάλι όμως, το κίνητρο κανει την διαφορά.
Η θέση μας ειναι πάγια για την ελευθερία έκφρασης στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για ανθρώπους που μεταφέρουν την δυσωδία πρακτικών ανωνύμων εταιρειών από τις οποίες αμείβονται και στις οποίες παρελαύνουν φυγόδικοι, καταχραστές δημοσιου χρήματος κλπ ως μέτοχοι. Ειδικά όταν ο Πάνος Καμμένος επιχειρεί να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι συνειρμοί δυστυχώς, εξοργίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ