ΤΟ "ΑΝΤΙ" BULLYING ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150319123704
Από την Σοφία
“Ευαίσθητοι” πολίτες που είναι εναντίον της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, πήγαν στην γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων, έσπασαν το λουκέτο της καγκελόπορτας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της σχολής που λειτουργεί ως οικοτροφείο, ουρλιάζοντας συνθήματα εναντίον των σπουδαστών!
Διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν και τους εμποδίζουν να μπουν και μέσα στο οικοτροφείο για να δείξουν πόσο είναι κατά της βίας και του εκφοβισμού, αν και το κατέστησαν πολύ ξεκάθαρο.
Γιατί το να σπας τα το λουκέτο και ορμάς μέσα και να κατηγορείς τυφλά και συλλήβδην το κάθε παιδί για ό,τι έχει σφυρίξει η κάθε πωλήτρια τηλεδιαφημίσεων από την εκπομπή της, είναι μια πράξη απόλυτα ειρηνική και καθόλου εκφοβιστική. Είναι αυτό που θα κάνει όποιος αντιτίθεται στην βία. Αυτός που την γουστάρει δηλαδή τι θα κάνει;
Οι ευαίσθητοι του “αντι”bullying μ’ αυτόν τον καθόλου βίαιο και καθόλου εκφοβιστικό τρόπο έχουν ήδη δικάσει και ενοχοποιήσει όλους τους φοιτητές της σχολής.
Αφού κλάψαμε και είπαμε πόσο επιτρέπουμε την βία ως κοινωνία, και τι απαίσιοι που είμαστε και ότι όλοι φταίμε… Και πέντε νταήδες…
Αμ δεν είναι πέντε οι νταήδες!
Γιατί στην Ελλάδα όταν η βία, ο εκφοβισμός, η καταπάτηση, ο διασυρμός και η ενοχοποίηση καθοδηγούνται από τα ΜΜΕ και ντύνονται με το φουστανάκι της εξοργισμένης ευαισθησίας μπορούν κάλλιστα να εφαρμοστούν ακριβώς απ’ αυτούς τους ίδιους που δηλώνουν πολέμιοί τους.
Αυτό ακριβώς έγινε και στην Γαλακτοκομική Σχολή.
“Η βία κι ο εκφοβισμός δεν είναι μαγκιά”, λέει το σλόγκαν. Βεβαίως και δεν είναι! Κάποιοι όμως, μάλλον, νομίζουν ότι είναι μαγκιά αν εφαρμόζεται με την ταμπέλα του “αντι”bullying!
Θα πρέπει να νοιώθουν πολύ μάγκες οι “ευαίσθητοι” λαϊκοί “εισαγγελείς” του εκφοβισμού φορώντας τον φερετζέ του “αντί” στο bullying τους.
Την βία αν δεν την έχεις μέσα σου δεν την βγάζεις.
Όταν την έχεις όμως, κάθε πρόσχημα για να βγει είναι χρήσιμο. Ακόμα και αυτό “κατά της βίας”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ