Από το bullying στη σεξουαλική παρενόχληση μαθητών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο σεξουαλικης παρενόχλησης

Αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητές σε μαθήτριες.Τα 2 τελευταία κρούσματα μας έρχονται από τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα από την Κάλυμνο και την Ρόδο!Η πρώτη περίπτωση αφορά 32χρονο εκπαιδευτικό στην Κάλυμνο. Γονείς και μαθήτριες κατήγγειλαν στις αρχές ότι στα κινητά τηλέφωνα των δεύτερων έφτασαν μηνύματα με άσεμνο και σεξιστικό περιεχόμενο. Μάλιστα, ο καθηγητής βρέθηκε να έχει στείλει ανάλογα μηνύματα και σε παντρεμένη γυναίκα εκπαιδευτικό, που μένει στο ίδιο νησί.

Οι προϊστάμενοί του ενημερώθηκαν για τη δράση του και διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο συγκεκριμένος καθηγητής απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του ενώ αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο, καθώς η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του έχει φτάσει στην εισαγγελία της Κω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καθηγητή περίπου 30 ετών, που υπηρετούσε σε λύκειο της Ρόδου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο εκπαιδευτικός μιλούσε στην τάξη αλλά και κατ΄ιδίαν σε μαθήτριες, αφήνοντας ερωτικά και σεξιστικά υπονοούμενα. Η ΕΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι να ολοκληρωθεί, ο καθηγητής μετακινήθηκε σε άλλο σχολείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ