23/09/2021

Το πολιτικώς ορθό του μέσου δακτύλου

wpid 20150319022819

Μέσα σε δύο σχεδόν μήνες από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού για δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και τον σχηματισμό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το Ευρωπαϊκό Ιερατείο δεν έχει χάσει ούτε μια μέρα, που να μην αναφερθεί απαξιωτικά είτε για την Ελληνική Κυβέρνηση και τις επιλογές της είτε ακόμα και για την επιλογή του ίδιου του Λαού.
Αγνοώντας εντελώς τα δεδομένα, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το «πρόγραμμα» που εφαρμόστηκε έως τώρα στην χώρα είχε καταστροφικές συνέπειες, αντίθετες εντελώς από το προπαγανδισθέν ως επιθυμητό αποτέλεσμα, επιμένουν στον αυτοχειριασμό της χώρας. Επιμένουν να εφαρμόσουμε το «πρόγραμμα» και να υλοποιήσουμε αυτά που εννοούν ως «μεταρρυθμίσεις» και που δεν είναι άλλα από την περαιτέρω φτωχοποίηση, την πλήρη ερήμωση της αγοράς, την μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους.
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεπικουρούμενη από τους σύγχρονους «ράλληδες» που επιμένει να έχει λόγο στο ποιοι θα μας κυβερνούν, στο πως θα νομοθετούμε μέχρι ακόμα στο τι θα φοράμε και το τι θα τρώμε, δεν είναι για μας. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, που δίνει την εντύπωση ότι μας θέλει ντυμένους με τα «μελιτζανιά» και ταϊσμένους με την «μπομπότα» δεν μπορεί να στεγάσει πλέον την Ελληνική «αξιοπρέπεια» και θα πρέπει να αλλάξει ή να διαλυθεί.
«Άγαμη θύται» επιτέλους….
Βλάσης Μανθογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ