16/05/2021

Η μάχη της Έλενας στην Μόσχα απέναντι σε κρίση και γραφειοκρατία.

wpid 20150321112740Δυναμική παρουσία που εκτος απο τις εντυπώσεις είχε και ουσιαστικά κέρδη για τον τουρισμό.
Σε συνέχεια των συναντήσεων κατά την παραμονή της στη Μόσχα, η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είχε σειρά επαφών με τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού Oleg Petrovich Savonov, με τους κυριότερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και με εκπροσώπους ΜΜΕ.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός σημείωσε ότι παρά τη μικρή οικονομική ύφεση που παρατηρείται στη Ρωσία , γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα ταξιδέψουν φέτος λιγότεροι ρώσοι τουρίστες, στόχος της Ελλάδας είναι να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από τη ρωσική τουριστική αγορά.
Όπως τόνισε η κυρία Κουντουρά, είναι θετικό το γεγονός ότι οι ρώσοι τουρίστες παραμένουν πιστοί στη χώρας μας και για το λόγο αυτό καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να είναι όσο το δυνατόν απρόσκοπτη η έλευσή τους στην Ελλάδα.
Επίσης κατά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας κ. Savonov, επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και συζητήθηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση των ελληνορωσικών τουριστικών σχέσεων, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία για την άψογη συνεργασία με τον ΕΟΤ Μόσχας. Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Ελενα Κουντουρά ευχαρίστησε τον κ. Savonov και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη χώρα μας.
Παράλληλα η κυρία Έλενα Κουντουρά , συνάντησε εκπροσώπους των ρωσικών ΜΜΕ (TTG RUSSIA, ARS PRESS , METROJET και INTERFAX).
Οι επαφές της Αναπληρώτριας Υπουργού συνεχίσθηκαν επίσης και στο ελληνικό περίπτερο, όπου η κυρία Κουντουρά συνομίλησε με τους κυριότερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς (TEZ TOUR, BIBLIO GLOBUS, AMBOTIS, PEGAS TOURISTIK, TUI, SOLVEX, PANTEON κλπ), οι οποίοι της παρουσίασαν τα σχέδιά τους για τη νέα τουριστική περίοδο και αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση της ρωσικής αγοράς τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ