300 δις Ευρώ γιά να σωθεί!!! η Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vulture-funds-over-debt-1403119142

Οι γύπες είναι πάντα έτοιμοι

Πρίν λίγες ημέρες ο αυτοαποκαλούμενος “φιλόσοφος” B.H.L.(Bernard-Henri Lévy)καθώς καί μερικοί τέως πολιτικοί καί διεθνείς “προσωπικότητες”(όλοι τους “καλά” παιδιά), σέ μία συνάντηση στην Βιέννη γιά τήν “ΣΩΤΗΡΙΑ”της Ουκρανίας, πρότεινε ένα νέο “σχέδιο Marshall”
καί βοήθεια 300 δις Ευρώ γιά να σωθεί!!! η Ουκρανία. Τήν συνάντηση τήν προετοίμασε ο “Οργανισμός γιά τόν εκσυγχρονισμό τής Ουκρανίας” πού ο ίδιος ο B.H.L. (Οπου γαμος και χαρά η Βασίλω πρώτη)ίδρυσε.
bhl_picnik
Όταν ρωτήθηκε ποιός θά συμβάλλει γιά να συγκεντρωθεί τό ποσόν αυτό ο ψευτοφιλόσοφος είπε: Θά συμβάλλει το ΔΝΤ ,η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης καί Ανάπτυξης, αλλά καί γιατί όχι καί διάφορα κρατικά επενδυτικά ταμεία της Νορβηγίας.
Αυτό ακριβώς είναι τό μέλημα τού ψευτο-φιλοσόφου.Να βάλει χερι στά ανθηρά ταμεία τής Νορβηγίας με απώτερο σκοπό να πληρωθούν τα μερικά δίσεκατομμύρια από τά ομόλογα που αγόρασε κοψοχρονιά ο κερδοσκοπικός οίκος Franklin Templeton….
bhl-avec-a-son-cote-frederick-w-de-klerk-et-leonid-kravtchouk-a-dte-de-la-photo-a-vienne-3-mars-2015_5273447
Όπως γράφαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Franklin Templeton αγόρασε χρεόγραφα από την Ουκρανία για 5 δισ. ευρώ, ουσιαστικά αγόρασε το 20% του χρέους της χώρας . Η εταιρεία Franklin Templeton Investment δεν είναι πρωτάρα σε αυτό το είδος τις πρακτικές. Στο παρελθόν είχε αποκτήσει ένα μεγάλο μέρος των υποτιμημένων δανειακών υποχρεώσεων της Ιρλανδίας , στοιχηματίζοντας στη χορήγηση δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ με τις σχετικές κοινωνικές επιβολές. Κέρδισε τόσα πολλά τότε ώστε μπήκε στον πειρασμό να επαναλάβει το κόλπο αυτό.
015
logo_rothschild
Οι γύπες είναι πάντα έτοιμοι. Νομίζετε ότι μόνον η Ελλάδα έχει ως «σύμβουλο» (και με το αζημίωτο, παρακαλώ) την Lazard ; Έχει και η Ουκρανία τον δικό της «σύμβουλο». Μην πάτε μακρυά . Η Rothschild & Cie Banque, μια γαλλική τράπεζα που ανήκει στον όμιλο Rothschild, προσέφερε τις υπηρεσίες της ως μεσολαβητής στις συνομιλίες μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών της Ουκρανίας και των πιστωτών για την αναδιάρθρωση του χρέους.
Η οικογένεια Rothschild έχει αναπτύξει μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας ομάδας των ομολογιούχων της Ουκρανίας που μπορούν να διαμορφώσουν μια κοινή πολιτική για τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας. Η Ουκρανία παίρνει τα χρήματα, αλλά μόνο σε αντάλλαγμα για κάποια εφήμερο πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας.(Μήπως σας θυμίζει λίγο Ελλάδα;)
Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η Franklin Templeton και άλλοι οικονομικοί κερδοσκόποι, οποίοι ενεργούν κάτω από την μάσκα των αξιοσέβαστων(!)“επενδυτικών κεφαλαίων“, να πετύχουν την πλήρη εξόφληση των τίτλων της Ουκρανίας.
Διαβάστε: http://www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/bhl-propose-un-plan-marshall-pour-sauver-l-ukraine_1657455.html
[Il nous avait manqué !] BHL propose un “plan Marshall” à 300 Md€ pour sauver l’Ukraine
http://www.strategic-culture.org/news/2015/03/17/ukraine-and-rothschild-family.html
πηγή: http://griechenwitz.bloog.it/%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-gli-avvoltoi-sono-sempre-pronti-the-vult.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ