Μήπως είναι free press οι “σοβαρές” εφημερίδες και δεν το ξέρουμε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

enetΣτα προηγούμενα άρθρα ξεχάσαμε να αναφέρουμε την “Ελευθεροτυπία”. Οι ευνοημένοι λοιπόν εκδότες της τρομοκρατίας, τα μονοπώλια των εκδοτικών συμφερόντων οπωσδήποτε αποτελόύν τη μάστιγα της σημερινής δημοκρατίας. Η ευκολία του ψεύδους και η σιγουριά της μαφιόζικης συγκάλυψης πλέον δεν μας εκπλήσσει. Από κτήνη που ενισχύουν δουλέμπορους, συνδιαλέγονται με καπηλευτές του δημοσίου χρήματος και συγκαλύπτουν ακόμα και υποθέσεις παιδεραστίας δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Ούτε περιμένουμε κάποια περισπούδαστη ανάλυση από την intelligentia του τόπου αφού όλοι πληρώνονται και διαβιούν εντός αυτών των φωλιών διαφθοράς.

Η απλούστατη ερώτηση έγκειται στην προστασία του καταναλωτή. Εάν οποιοσδήποτε πουλήσει προϊόν που αποδειχθεί ότι ΔΟΛΙΩΣ δεν πληρεί τις καταναλωτικές προδιαγραφές ή ακόμα χειρότερα, στοχεύει εσκεμμένα στην εξαπάτηση του καταναλωτικου κοινού, έχει βαρύτατες κυρώσεις από την κείμενη νομοθεσία που στη δεύτερη περίπτωση φτάνουν στην άδεια ανάκλησης λειτουργίας.

Χιλιάδες καταναλωτές λοιπόν προμηθεύτηκαν τις εν λόγω εφημερίδες καταβάλλοντας το αντίτυπο. Δηλαδή, οι επιχειρήσεις παραγωγής αυτών ΔΟΛΙΩΣ εξαπάτησαν τους καταναλωτές (μιλάμε για τετελεσμένη πράξη). Αναμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων φορέων. Εάν δεν γίνουν, εδώ είμαστε, ούτως ή άλλως έχουμε μια διαδικασία ήδη στα σκαριά όπως έχουμε προαναφέρει.  
apati

ΔΗΜΟΦΙΛΗ