ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kammenos kouik

Ο υφυπουργός Επικρατείας  Τέρενς Κουίκ σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο περιοδείας στη Θράκη αναφέρθηκε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και ειδικά στη ρύθμιση των 100 δόσεων και δεσμεύτηκε  ότι θα εκπληρωθούν οι υποσχέσεις των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ «για να χαμογελάσει η ελληνική οικογένεια και να αναστηθεί η ελληνική αγορά»

Συγκεκριμένα δήλωσε «Ο πρώτος που θα σπεύσει για να κάνει ρύθμιση, είμαι εγώ! Ανάμεσα στους χιλιάδες υπόχρεους πολίτες, είμαι και εγώ. Σαράντα χρόνια δημοσιογραφικής δουλειάς και ήμουνα πάντα συνεπής στις φορολογικές μου υποχρεώσεις. Αλλά τα τελευταία 5 με 6 χρόνια, η κρίση και στη δική μου δουλειά με πέταξε τελείως έξω. Δεν μου ήταν ευχάριστο, απεναντίας μάλιστα, να πληρώνω όποτε μπορούσα δόσεις μικρότερες και με την εφορία στη συνέχεια και μέχρι τώρα, σε εφαρμογή του νόμου, να μου παρακρατά στην πηγή, ένα ικανό ποσοστό από τα χρήματά μου, πριν μπουν στο τραπεζικό λογαριασμό μου» .«Ακόμα και το σπίτι μου κατασχέθηκε από την εφορία, αξίας πολλαπλάσιας του χρέους μου» τόνισε ο κ. Κουίκ.

Πρόσθεσε δε ότι στο παρελθόν οι ρυθμίσεις δεν κάλυπταν τους οφειλέτες: «Δύο φορές, η πρώτη τον Φεβρουάριο του ’12 με κυβέρνηση Παπαδήμου και η άλλη τέλη του ’14 με κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, η Βουλή ξεφτιλίστηκε. Ψήφισε το μάξιμου των δόσεων που έδιναν και σε εμένα τη δυνατότητα να μπω στη ρύθμιση και μετά, με εντολή της Τρόικα, με email της Τρόικα, η ίδια η Βουλή, έκανε κωλοτούμπες, κατάπιε την αρχική της απόφαση και ψήφισε μειωμένες δόσεις, ρίχνοντας στην απελπισία άπειρο κόσμο»

Όσον αφορά τα σενάρια καταστροφολογίας είπε ««Βαρέθηκα να ακούω κάθε μέρα την ίδια κινδυνολογία για την πατρίδα μας. Ότι δήθεν βαδίζουμε στη καταστροφή. Έφτασαν στο σημείο να παίξουν ακόμα και με τους εδώ υπαλλήλους του ΔΝΤ, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις εντεινόμενης κρίσης, λέγοντας ότι φεύγουν από την Ελλάδα και αποκρύπτοντας ότι πήραν άδεια για να γιορτάσουν στα σπίτια τους το Πάσχα των Καθολικών».

Επίσης, επανέλαβε ότι η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει μετά το Πάσχα.

Και για τη Θράκη τόνισε ότι τα θέματα της περιοχής είναι «κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ