ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο μεγαλοδημοσιογράφος, συκοφάντης του Καμμένου, στην λίστα Νικολούδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150407121208

Στα χέρια Νικολούδη βρίσκεται πλέον η λίστα με όλους αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό όταν “η Ελλάδα σωζόταν” από την συμμορία του μνημονίου. Ναι, είναι οι ίδιοι που ενώ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες τους έγραφαν για την “εθνοσωτήριο”, την ίδια στιγμή έβγαζαν πακτωλούς χρήματος στο εξωτερικό! Δηλαδή, η περιβόητη “ρευστότητα” του μνημονίου, αντί να φτάσει στην πραγματική οικονομία και την παραγωγή, έγινε βαλίτσες, για να βγάλουν έξω τα λεφτά τους οι στυλοβάτες του καθεστώτος.
Τρανταχτή περίπτωση αυτή μεγαλοδημοσιογράφου καθημερινής “μεγάλης εφημερίδας” που είχε αναλάβει μεταξύ άλλων εργολαβικά την κατασυκοφάντηση του Πάνου Καμμένου αλλά και του Κώστα Καραμανλή. Καταδικάστηκε μάλιστα πρωτόδικα μετά την προσφυγή του ΥΠΕΘΑ στην δικαιοσύνη.
Ο λειτουργός αυτός της ενημέρωσης λοιπόν, το 2012 φέρεται να έβγαλε το ιλιγγιώδες ποσό των 2,15 εκατομμυρίων στο εξωτερικό, μέσω της τράπεζας HSBC. Τι περίεργο.
Την ίδια στιγμή στην καθημερινη του στήλη έγραφε για την εκπληκτική κυβερνηση Παπαδήμου και Σαμαροβενιζέλου που μας έσωζε και που ο Καμμένος ήθελε να καταστρέψει.
Ο ίδιος πάντως ως φαίνεται, όντως “σώθηκε”. Ή μάλλον έτσι νόμιζε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ