Η ισραηλινή γκουρού της καινοτομίας ήρθε στη Αθήνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Nava Swersky σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η διεθνώς καταξιωμένη Ισραηλινή, ειδική σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, κυρία Nava Swersky-Sofer, επισκέφθηκε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από τις 31 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου. Κατά την παραμονή της στη χώρα μας μίλησε στην Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, συναντήθηκε με κυβερνητικούς αξιωματούχους, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς και πραγματοποιήσω διαλέξεις και εργαστήρια. Η επίσκεψή της διοργανώθηκε από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της κυρίας Swersky, η πρέσβειρα του Ισραήλ κυρία Irit Ben-Abba συνδιοργάνωσε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις – μία σε συνεργασία με τον οργάνωση «I for U», που προωθεί την επιχειρηματικότητα μεταξύ των γυναικών, και άλλη μία με την ελληνική θερμοκοιτίδα FOUND.ATION και το Fortune Greece (οικονομικό περιοδικό και ιστοσελίδα) για ηγέτες της επιχειρηματικής κοινότητας και νέους επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων. Και στις δύο εκδηλώσεις η κυρία Swersky μίλησε για την «Εμπορευματοποίηση της Καινοτομίας». Το μεγαλύτερο κομμάτι της ομιλίας της κυρίας Swersky στην πρεσβευτική κατοικία μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παραπάνω βίντεο.

Who is Who

Η κυρία Nava Swersky είναι πρόεδρος της International Commercialisation Alliance και ιδρύτρια και πρόεδρος της Nano-Israel. Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα επιχειρηματίας, ανώτερο στέλεχος εταιρειών και επενδυτικών κεφαλαίων και ειδική στην καινοτομία-τεχνολογία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Μεταξύ 2005 και 2009 διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Tissum, της εταιρείας εκμετάλλευσης τεχνολογίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες επενδυτικού κεφαλαίου (VCs) στην Καλιφόρνια και στο Ισραήλ, ενώ εργάστηκε στα διοικητικά συμβούλια πολλών εταιρειών τεχνολογίας εισηγμένων στο NASDAQ και στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ (TASE). Μεταξύ άλλων, είναι σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης για θέματα καινοτομίας και διεθνών συνεργασιών στην έρευνα και ανάπτυξη, σύμβουλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Πνευματική Ιδιοκτησία του ΟΗΕ (WIPO), ενώ είναι η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Συμβουλευτική Επιτροπή του ΟΟΣΑ για τις Επιχειρήσεις και τη Βιομηχανία, στην επιτροπή νανοτεχνολογίας και του δικτύου ανάπτυξης/καινοτομίας.

Η κυρία Swersky σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ενώ κατέχει πτυχίο MBA από τη Σχολή Επιχειρήσεων IMD της Ελβετίας και διπλώματα από τη Σορβόνη (Παρίσι), το Ινστιτούτο Goethe (Μόναχο) και το Ινστιτούτο Trentino (Ιταλία). Έχει δώσει διαλέξεις για την καινοτομία στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Ρωσία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Δανία και στο Καζακστάν και σε άλλα μέρη ανά τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ