Όταν οι ελιές φέρνουν χρυσάφι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευαγγελία Τσαγκούλη, υπεύθυνη Πωλήσεων και Marketing της Intercomm Foods

Ιδρύθηκε το 1990, βρίσκεται στην περιοχή της Λάρισας και είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις (με κύκλο εργασιών το 2013 72,6 εκατ. ευρώ). Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ενώ αναπτύσσει παράλληλα το κύριο σήμα της ΔΕΛΦΟΙ.

Την εταιρεία εκπροσώπησε η κυρία Ευαγγελία Τσαγκούλη, υπεύθυνη τμήματος πωλήσεων και marketing της Intercomm Foods, η οποία παραλαμβάνοντας τη διάκριση ACTIVE GREECE AWARDS 2015 είπε:

«Καλησπέρα σας! Ο πατέρας μου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, έτσι ήρθα εγώ στη θέση του. Θα ήθελα να τονίσω πως η Intercomm είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση. Απασχολεί 350 άτομα μόνιμο προσωπικό και 900 εποχικό. Επεξεργάζεται ελιές και φρούτα, έχουμε τρία εργοστάσια, στην Άρτα, στη Χαλκίδα και στη Λάρισα. Το 98% της επιχείρησης είναι εξαγωγικό. Οι πελάτες μας είναι περίπου 300 σε όλον τον κόσμο. Επίσης τη περίοδο 2009-2013 είχαμε μια πολύ σημαντική αύξηση του τζίρου και το 2014 ο τζίρος ανήλθε στα 78 εκατομμύρια. Εφέτος αποσκοπούμε σε μια σαφώς μεγαλύτερη αύξηση του τζίρου. Το πραγματικό κεφάλαιο της εταιρείας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό, η συνεχής προσπάθεια και η συνέπεια που δείχνουν όλα τα μέλη της επιχείρησης για την ανάδειξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και καλή συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ