Τόσο πολύ τους ενοχλεί, στα αλήθεια, η Ζωή;

από το βίντεο για την επιτροπή χρέους Φαίνεται ότι η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «εξοργίζει» ορισμένους σε μεγάλο βαθμό. Για οτιδήποτε κι αν κάνει βρίσκει απέναντί της τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Καινούργιο πεδίο μάχης αποτελεί το (πρώτο) τρέιλερ για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Δείτε το πριν συνεχίσετε την ανάγνωση:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D2uq6kClLEY?wmode=opaque]

Πρώτο που αντέδρασε ήταν το Ποτάμι το οποίο δείχνει να ενοχλείται σφόδρα όταν αμφισβητούμε το χρέος μας ή ζητάμε να μάθουμε πληροφορίες για το κατοχικό δάνειο παραδείγματος χάριν. Ούτε στους ίδιους να τα χρωστούσαμε τα λεφτά δεν θα έκαναν έτσι… «Κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα» λέει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.«Τελευταίο της χόμπι από ό,τι φαίνεται είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της. Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον “Just gimme some truth” και καλείται (!) ο κόσμος να “ελέγξει” και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος!».

Αντέδρασε και η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για για «άθλια κομματική διαφήμιση της κ. Κωνσταντοπούλου» που «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα». «Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματοςΚώστας Καραγκούνης.

Το ΠΑΣΟΚ το πάει το ζήτημα ακόμα πιο πέρα θεωρώντας πως «η κα Κωνσταντοπούλου έχει ήδη μετατρέψει τη Βουλή σε εργαλείο προώθησης της προσωπικής της ατζέντας και το τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής σε προσωπικό προπαγανδιστικό μηχανισμό». Και λέει και κάτι που δεν ισχύει, πως το τρέιλερφτιάχτηκε «με τα χρήματα και τη σφραγίδα της Βουλής».

Τίποτε δεν κόστισε (το επιβεβαίωσε κι η ίδια η πρόεδρος της Βουλής), είναι παραγωγής του Άρη Χατζηστεφάνου (ο «δικός μας» Info-war) που έχει ασχοληθεί παλιότερα με την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ισημερινού και διαθέτει ανάλογη εμπειρία. Θα επακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια τρέιλερ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ήδη το δεύτερο είναι στον internet-ικό αέρα. Ιδού:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xS2SiGW4SqE?wmode=opaque]

Μην βγάλει μόνο κι άλλη ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ τώρα και μιλάει πάλι για κόστη και χρήματα. Δεν (θα) έχει νόημα.

Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος
efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ