Γιατί η διαπλοκή τρέμει τον Νίκο Παππά; Ένας λόγος που ούτε οι ίδιοι τον γνωρίζουν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150420120751Λογικό είναι ο υπουργός που σηκώνει το βαρος της εξόντωσης αυτής της μάστιγας που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, να γίνεται στόχος κωμικών μυθοπλασιών όπως αυτή στο σημερινό “Βήμα”. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Παππάς μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την διάλυση και τον έφερε στην εξουσία. Και αυτο δεν ειναι υπερβολή. Όπως δεν είναι υπερβολή το ότι ο Παππάς που είναι εξαίρετος γνωστής της πραγματικής οικονομίας έχει ένα απόλυτα δομημένο σχέδιο για το πως θα τσακίσει την διαπλοκή.
Ορισμένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής όμως θα έχουν και προσωπικούς λόγους να φοβούνται τον Νίκο Παππά. Ειδικά ένας ΜΙΚΡΟπρεπής. Ο υπουργός βλέπετε κατά την έρευνα του για το κύκλωμα που θησαύριζε από τις δηλωσεις περί Grexit και Bank Run, έπεσε σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Διαπλεκόμενος Δημοσιογράφος σύστηνε πελάτες σε απατεώνα μεγαλοδικηγόρο, που θα τους βοηθούσε να μεταφέρουν ασφαλώς τα λεφτά τους στην Ελβετία.
Ο ίδιος επίσης σύστηνε τον δικηγόρο που είχε άμεση σχέση με ανώτατο στέλεχος της δικαιοσύνης στην προηγούμενη κυβέρνηση, διαβεβαιώνοντας ότι θα καθάριζε οποιαδήποτε υπόθεση.
Αυτός ο φάκελος εντός των ημερών, φτάνει στην δικαιοσύνη με την βοήθεια της ΕΥΠ. Που είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον δικηγόρο, τους υψηλότατους επισκέπτες του σε Αθήνα και. Μύκονο αλλά και πασίγνωστους πελάτες. Που άλλοι ευνοήθηκαν, άλλοι εκβιάστηκαν.
Εκει θα δουμε και αν ο ΜΙΚΡΟψυχος δημοσιογράφος δρούσε ερήμην ή υπό τις εντολές των δόλιων αφεντικών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ