ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΟΥΚΑΣΕίναι σίγουρο πλέον πως ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας διαθέτει υπερφυσικές ιδιότητες. Ενώ του έχει γίνει ξεκάθαρο από το Μαξίμου πως δεν θα είναι υποψήφιος, ο ίδιος διαδίδει σε στενούς και ευρύτερους κύκλους πως είναι στο χέρι του εάν θα ξανακατέβει. Το μυστήριο όμως δεν σταματά εδώ.

Εντυπωσίασε πάλι με τις απόκρυφες γνώσεις του όντας σίγουρος ότι το έλλειμα εντέλει θα ξεπεράσει το 7%, αδειάζοντας τελείως τον Γ. Παπαθανασίου και τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας. Έσπευσε μάλιστα να τεκμηριώσει τις προβλέψεις του λέγοντας πως “Ο κύριος Παπαθανασίου προφανώς δεν έχει τα σωστά στοιχεία γι’ αυτό καταλήγει σε λάθος προβλέψεις”. Εν ολίγοις ο Μέγας, ο Δούκας της οικονομικής επιστήμης υποστηρίζει πως ο αρμόδιος υπουργός που έχει όλες τις πηγές ενημέρωσης στη διάθεση του, έχει στοιχεία υποδεέστερης αξίας από τα δικά του. Ο Κύριος Δούκας μάλλον έχει “ανώτερες” πηγές από τις συμβατικές διότι όλοι οι δίαυλοι πληροφόρησης είναι κλειστές για την αφεντιά του με “άνωθεν” μεν, ανθρώπινη δε εντολή.

Μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Δούκας είχε δώσει την περίφημη συνέντευξη που μπήκε στο press-gr (μεγάλη επιτυχία πάντως για το blog) με τη μεσολάβηση του εκλεκτού του δημοσιογράφου στον οποίο στήριξε την πολιτική του καριέρα. Σκοπός της διθυραμβικής για το Σημίτη συνέντευξης δεν ήταν βέβαια να δικαιολογηθεί αλλά να ρίξει γέφυρες στο ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση. Ανέκδοτο βέβαια όπως και τα λοιπά παπαγαλίσματα περί αναβάθμισης του Σημίτη στην πολιτική σκηνή αφού ο Γιώργος δεν τον θέλει ούτε ζωγραφιστό. Εκτός εάν πάλι ο κύριος Δούκας κατέχει κάποια μυστηριώδη οξυδέρκεια. Πως αλλιώς εξηγείται η αυτοκτονική διάθεση εμφύλιου σπαραγμού (προγενέστερα) με το Ρουσόπουλο με τη χρήση διορισμένου δημοσιογράφου; Αυτά τα ΦΕΚ βλέπετε εξαφανίζονται μόνο με υπερφυσικούς τρόπους.

Με μια υπερφυσική εξέλιξη πάντως θα ξαναδούμε τον κύριο Δούκα στα βουλευτικά έδρανα μετά τις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ