Ο ” δεξιός τομέας” της διαπλοκής ανέλαβε να ουκρανοποιήσει την Ελληνική βουλή για να γλιτώσουν τον Μπόμπολα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτομάστορας ο καταστροφεας της υγείας, Λοβέρδος. Ο μακελάρης που απειλούσε με κλίμα ανωμαλίας εαν άγγιζε η δικαιοσυνη τον Παπανδρέου!
Ο κ. Λοβέρδος φέρεται να χαρακτήρισε «εξωκοινοβουλετικό» τον κ. Μάρδα και να διαμαρτυρήθηκε για το ότι επρόκειτο να υποδείξει εκείνος τη διαδικασία. Ο κ. Λοβέρδος σε ένα κρεσέντο κοινοβουλευτικής υποκρισίας ούρλιαζε κατά του υπουργού: «Τι δουλειά έχει η κυβέρνηση με τη διαδικασία της Βουλής; Δεν μπορεί να προηγηθεί. Ούτε καν βουλευτής δεν είναι».
Παράλληλα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τεράστια σύγχυση με φωνές και κραυγές προκάλεσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όταν ο Δημήτρης Μάρδας ανέβηκε στο βήμα, ο κ. Λοβέρδος εξερράγη φωνάζοντας «εδώ είναι αντιπρόσωποι του λαού. Εσείς τι θελετε εδώ; Θα πάρετε μετά το λογο».
«Κύριε Δήμα να συγκρατήσετε την κοινοβουλευτική σας ομάδα», είπε ο κ. Διαμαντόπουλος και έκανε λόγο για τον “αθλιότερο χουλιγκανισμό”, διεκόπτοντας τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά.
Η συνεδρίαση άρχισε ξανά σε νέο κλίμα έντασης, με την αντιπολίτευση να επιμένει να μην ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, έτσι ώστε να δοθεί χρόνος στην Ολομέλεια να την επεξεργαστεί και να κληθούν οι φορείς που εμπλέκονται στη μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων.
Τη θέση της αντιπολίτευσης υπερασπίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ότι συμφωνεί με την πρόταση να κληθούν οι φορείς, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τους βουλευτές των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για υποκριτική στάση, τονίζοντας ότι οι συνθήκες που διάγει η χώρα είναι απροσδόκητες και η κυβέρνηση θέλει να πάρει τα μέτρα της, θωρακίζοντας τη χώρα σε κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης.
Στο κλείσιμο της διαδικασίας, ο Ανδρεας Λοβέρδος ακούστηκε να φωνάζει “αυτό το κατοικίδιο ζώο”, φράση που όπως εκτιμάται αφορούσε τον κ. Διαμαντόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ