Κυρά Ντόρα, χαιρετίσματα στις …φασκομηλιές.!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


1t
Λοιπόν κυρά Ντόρα.!
Επειδή απαξιώ να απευθυνθώ σε σένα, θα πω μόνο δυο κουβέντες στους φίλους επισκέπτες του gianniotis blog.
Ο ΥΠ.ΕΞ. των Σκοπίων κ. Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 σήμερα Σάββατο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος της κυβέρνησης της πΓΔΜ, το οποίο έφερε τα διακριτικά της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”.
Το ίδιο αυτό λοιπόν αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά και επέστρεψε αμέσως στα Σκόπια αφού ο κ. Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει.
Με την ίδια διαδικασία ο κ. Μιλόσοσκι θα 1CEB1επιστρέψει αύριο Κυριακή στη χώρα του.
Η κυρά Ντόρα, είχε δώσει κατ’ εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του Σκοπιανού αεροσκάφους με τα διακριτικά της “Μακεδονίας”, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.
Εκτός από τα διακριτικά του αεροσκάφους, έλαβε και παράλληλα άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με έγγραφα (flight plan) που θα αναφέρονται στη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.
Αξίζει να σημειωθεί – κάτι που το έχουμε ξαναγράψει – ότι τον Ιούνιο του 2008, ένα χρόνο πριν δηλαδή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ΔΕΝ είχε δεχθεί να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβενκόφσκι λόγω της πρόθεσής του να χρησιμοποιήσει για το ταξίδι του στην Αθήνα το κρατικό αεροσκάφος της χώρας του που έφερε τα σύμβολα και το συνταγματικό όνομα των Σκοπίων.

Κατά τα άλλα, η κυρά Ντόρα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι υπήρξε ανταπόκριση από τα περισσότερα μέλη του ΟΑΣΕ, στην πρόσκληση για τη σύνοδο της Κέρκυρας, σημειώνοντας τη βούλησή της να γίνει μια “ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση για τα θέματα της ασφάλειας”.
Και επειδή κάποιοι φίλοι – και με το δίκιο τους – θα πουν ότι ο gianniotis έχασε την ψυχραιμία του, έχω να σου πω κυρά Ντόρα, με το γνώθει σ’αυτόν και εν πλήρει και ηρέμω ψυχική καταστάσει, ότι …χέστηκα για την σύνοδο της Κέρκυρας, καθώς και για την προεδρεία σου σ’ αυτή, αφού έτσι κι’ αλλιώς, τόσο το …πάχνιασμα, όσο και το …σταυλισμά σας εκεί, εμείς θα το πληρώσουμε.!
Απλά σε φαντάζομαι να τσουκρίζεις το ποτήρι σου με τον Μιλόσοσκι και να του χασκογελάς, ως συνήθως.
Τώρα, το τι θα σκέπτεται εκείνη τη στιγμή αυτός για σένα, άστο καλύτερα να μη στο πω. Άστο καλύτερα.!
Χαιρετίσματα λοιπόν στις …φασκομηλιές κυρά Ντόρα.

Τόπιασες το υπονοούμενο;

Δείτε και το βίντεο στο www.gianniotis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ