ΟΝΕΙΔΟΣ: Το νταβατζήδικο “εξαφάνισε” την ιστορική συμφωνία Ελλάδος, Αιγύπτου, Κύπρου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150430085436ΗΜΕΡΕΣ 2009 ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!
Αποτροπιασμό προκαλεί η εξαφάνιση από τα πρωτοσέλιδα των νταβατζήδων, της ιστορικής συμφωνίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου, όπως απορρέει από την χθεσινή συνάντηση κορυφής στην Λευκωσία. Ενώ πρόκειται για την κορυφαία διπλωματική επιτυχία των τελευταίων ετών, οι ελεεινοί της διαπλοκής δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά σε αυτόν τον θρίαμβο, λες και διευθύνονται από τον φασίστα Ερντογάν.
Δυστυχώς, η κατάσταση θυμίζει τις μαύρες ημέρες του 2008-9, όταν ο Καραμανλής σε εκείνη την ιστορική συνάντηση κορυφής στις Βρυξέλλες, είχε πετύχει να ταυτιστούν τα Ελληνικά σύνορα με τα Ευρωπαϊκά και να κατέβει η Frontex στο Αιγαίο, σπάζοντας το μαύρο δόγμα του ΝΑΤΟ που είχε περάσει ο Σημίτης.
Τότε, στην συνεντευξη τυπου οι σπυράκηδες και τα φερέφωνα τον νταβατζήδων, στις Βρυξέλλες παρακαλώ, ρωτούσαν για τον Ρουσόπουλο και το Βατοπαίδι! Λες και τις ερωτήσεις τις έκανε πάλι ο Ερντογάν…
Να τελειώνουμε επιτέλους με τον εσωτερικό εχθρό. Η κυβέρνηση πρέπει να τους σπάσει, αν θελει να αναμετρηθεί με καλυμμένα νώτα στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ