Μα ο Σαμαράς δεν έλεγε ότι έσωσε τον Ξηρό από την CIA; Το εκατομμύριο ποιός το πήρε τότε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150504122521Περίεργα πράγματα. Πριν απο λίγο καιρο στα πλαίσια Αγιοποίησής του Σαμαρά είχε βγει η τρομερή είδηση ότι ο Σαμαράς έσωσε τον Χριστόδουλο ξηρό από τα νύχια της CIA!
Το ευφάνταστο αυτό σενάριο συνοδευόταν από Την σχετική συνωμοσιολογία με παρακολούθηση Ξηρού από κατάμαυρα αμερικανικά τζιπ που ανήκαν στην CIA τα οποία με τη σειρά τους παρακολουθούσαν οι άνθρωποι της Ελληνικής αντιτρομοκρατικής! Για τέτοια διακριτικότητα μιλάμε οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Να παρακολουθούν τον ύποπτο τρομοκράτη με πανάκριβα κατάμαυρα αμερικανικά τζιπ. Δεν μας είπαν οι σαμαρόφρονες Πουαρώ εάν τα τζιπ είχαν και σήμα της CIA επάνω η κράτησαν μία υποτυπώδη μυστικότητα.
Με έκπληξη λοιπόν ενημερωθήκαμε ότι η επικήρυξη του 1 εκατομμυρίου € δόθηκε σε έλληνα πληροφοριοδότη γιατί ήταν αυτός που έδωσε τις πληροφορίες για το που κρυβόταν ο Χριστόδουλος ξηρός. Αναρωτιέται λοιπόν ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αυτής της χώρας: Είναι δυνατόν να πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο 1 εκατομμύριο € για να βρει κάποιον που ήδη τον είχε ανακαλύψει CIA και μάλιστα να εμποδίζει την CIA να τον συλλάβει; Δύο τινά λοιπόν συμβαίνουν. Ή το παραμύθι με τη CIA δεν έχει δράκο ή Της παρεΐτσα σ’ έκανα ταμείο το 1 εκατομμύριο € στην πλάτη του έλληνα φορολογούμενου. Θα ασχοληθούμε άραγε οι Πουαρώ της δημοσιογραφίας με αυτή την αυτονόητη έρευνα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ